Burak Elmas Divan Kurulu'na neden katılmadığını açıkladı

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Olağanüstü Divan Kurulu'na katılmama nedenini açıkladı.

Burak Elmas Divan Kurulu'na neden katılmadığını açıkladı
Burak Elmas Divan Kurulu'na neden katılmadığını açıkladı
GİRİŞ 30.04.2022 12:29 GÜNCELLEME 30.04.2022 12:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübünde olağanüstü divan kurulu toplantısı başladı.

Sarı-kırmızılı kulübün divan kurulu, bugün yapılması planlanan kulübün olağanüstü seçimli genel kurulunun mahkeme tarafından durdurulması sonrası yaşanan gelişmeleri değerlendirmek için Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda toplandı.

Divan kurulu üyeleri ile kulüp üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, kulüp başkanı Burak Elmas ile yönetim kurulu üyeleri katılmadı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Olağanüstü Divan Kurulu'na katılmama nedenini duyurdu. Öte yandan kulüp üyeleri, olağanüstü seçimin yapılabilmesi için imza topluyor.

"Doğru şekilde organize etmeyi tercih edebilirlerdi"

Burak Elmas, "Divan başkanımız dün kendi riyaseti ile ertesi gün için bir olağanüstü divan toplantısı organize etmeye karar verdi ve bize bildirdi. Biz toplantının gerek duyurulması gerekse organizasyonu için tüm gerekenleri yaptık. Fakat alelacele ve bugüne kadar yürütmüş olduğumuz ilişkinin dışına çıkarak böyle bir olağanüstü toplantı yapılmasını doğru bulmuyoruz. Divan Kurulumuzun bu kararı alma hakkı olduğu kadar, bu kadar kısa zaman içerisinde istişare yapmadan organize edilen bir toplantıya katılmama kararı da bizim hakkımızdır. Bu toplantıyı daha doğru şekilde organize etmeyi tercih edebilirlerdi. Bugüne kadar yapılan her toplantıya bizzat katıldım" dedi.

YORUMLAR 2
  • Öğrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak elmas defol git,kulübü mahkeme kapılarında süründürüyorsun.senin gibi çapsız Başkan bir daha gelmez,Mustafa Cengiz başkanın tırnağı olamazsın….
    Cevapla
  • Retro 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak istifa et yürü git sen kim Galatasaray başkanligi kim
    Cevapla