Galatasaray'da seçim iptal oldu!

Galatasaray'da yarın yapılacak seçimli genel kurula, İstinaf Mahkemesi tedbir kararı koydu. Galatasaray'da seçim iptal oldu.

GİRİŞ 29.04.2022 11:15 GÜNCELLEME 29.04.2022 12:43
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 30 Nisan Cumartesi günü yapılması planlanan seçim iptal oldu.

İstinaf Mahkemesi seçimli genel kurula tedbir kararı koydu. Üst Mahkeme, davacı Fırat Develioğlu'nun tedbir isteminin devamına karar verdi.

METİN ÖZTÜRK: YAZIKLAR OLSUN KALIBINIZA

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk yaptığı açıklamada, "Mahkeme mahkeme koşup, bitmeyen bir ahlaksızlıkla Galatasaray'ın geleceği ile oynayanları ve arkasındakileri biliyoruz. Yazıklar olsun kalıbınıza. Bunun arkasında planlı organize bir kötülük var. Burak Elmas'ın da sözcüsü şaşırdı iptal olmasına. İptal olma durumunda hemen bugün karar alıp kulübün önünü açarız 28 Mayıs'ta seçim olur dediler. Yarın seçim varmış gibi Galatasaray Lise'sine gideceğiz ve gerekli imzayı toplayıp gerekeni yapacağız. 21 Mayıs yada 28 Mayıs'ta bu seçimi yapacağız.'' dedi.

EŞREF HAMAMCIOĞLU: SÖYLEYECEĞİMİZ ÇOK ŞEY OLACAK

Galatasaray Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, ekibiyle birlikte toplantı halinde. Hamamcıoğlu, "Söyleyeceğimiz çok şey olacak!" dedi.

YUSUF GÜNAY: HUKUKA AYKIRIDIR

Galatasaray Eski Başkan Yardımcısı Yusuf Günay da yaptığı açıklamada "İstinaf Mahkemesi'nin yarın yapılacak olan seçimi durduran tedbir kararı hem esas, hem de usul yönünden açıkça hukuka aykırıdır." şeklinde konuştu.

ALBAYRAK: GALATASARAY'DA YARIN SEÇİM OLMALIDIR

İptal edilen seçim hakkında konuşan Galatasaray Eski İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray’da yarın seçim olmalıdır. Ben şahsen seçimin yapılacağına bütün kalbimle inanıyorum." dedi.

GALATASARAY'DA ŞİMDİ NE OLACAK?

Seçimin iptal olmasının ardından Galatasaray'da yeniden bir seçim takvimi açıklanacak. En erken 3 hafta sonra yeni seçim yapılabilecek. Mevcut başkan Burak Elmas, yeniden yapılacak seçimde aday olabilecek.

YORUMLAR 60
  • İşte öyle 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetö mahkemelerinin fenerbahçe ile oynamasını anlayabildiniz mi? Sanmıyorum...
    Cevapla
  • KarTaL 2 yıl önce Şikayet Et
    Uefa ve üst mahkeme cas 3 maçta kesin şike diyor, uefa’yla CAS’da demek fetöcü bu mantıkla, puhahaha
    Cevapla
  • VEFA 2 yıl önce Şikayet Et
    takımı rezil ettiniz BURAK ELMAS bi git bırak artık burak elmas
    Cevapla
  • Behlül 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan mahkeme ve hukuk adamı olmaz,olamaz onun için bu cennet vatanda adalet yerlerde sürünüyor.Bu kararın hukukla ne ilgi alakası var.Bu ülke bu tür hukuk adamlarından kurtulmadsn düze çıkamaz
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kancik herif bu Burak Elmas
    Cevapla
  • Behlül 2 yıl önce Şikayet Et
    Mikrop Burak Elmas.Dandik herif hicmi delikanlılık yok.Puhhhh senin gibilerine aynen zamanda yuhhhhhhh sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle