Metin Öztürk: Görüştüğümüz 2-3 hoca var!

Galatasaray 'da 30 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Metin Öztürk, GS TV'de açıklamalarda bulundu.

Metin Öztürk: Görüştüğümüz 2-3 hoca var!
Metin Öztürk: Görüştüğümüz 2-3 hoca var!
GİRİŞ 25.04.2022 16:08 GÜNCELLEME 25.04.2022 16:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da başkan adaylarından Metin Öztürk açıklamalar yaptı

Metin Öztürk'ün açıklamaları şöyle:

"10 tane kiralıktan dönecek oyuncumuz var. Yeni transferler kadar önemli. Sayın Domenec Torrent, bir rapor verecek ve hangi oyuncuların satılıp satılmayacağına karar vereceğiz. Bizim en büyük sıkıntımız, futbolcuları değerlendiremiyoruz. Değerlendirme yapıp, ihtiyaç olan bölgelere takviye yapacağız."

"Torrent'i göndermeye gelmiyoruz"

"Bütçe bizim ikincil konu. Biz şampiyonluğa giden bir takım kuracağız. Torrent bizi ikna ederse, elbette yola devam ederiz. Torrent'in bizi ikna etmesi lazım. Tazminat konusunu değerlendireceğiz. Torrent kariyerli bir hoca, tartışmaya gerek yok. Bizim için Galatasaray'ın tek hedefi şampiyonluk olmalı."

"Hocamızla devam etmezsek, görüştüğümüz 2-3 isim var"

"Faruk Süren başkanın dediği gibi, üçüncülük bizim için sonunculuktur. Torrent'i göndermeye gelmiyoruz. Hocamızla devam etmezsek, görüştüğümüz 2-3 isim var."

"Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız"

"Burada önemli olan yatırımı doğru yapmak. Gomis'ten Falcao'ya olan süreçte 50 milyon Euro'ya yakın bir tutarı kaybettik. Eski yönetimleri eleştirmek istemiyorum. Bir de Kerem Aktürkoğlu gerçeği var. Geriye dönüp baktığınızda acayip bir kaynak israfı var."

YORUMLAR 12
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim ne zaman geri gelecek
    Cevapla
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bahis oynuyor.Daha kaç hoca ile görüştüklerini bile bilmiyor.İki hoca mı,üç hoca mı?Kuantum belirsizlik ilkesi gibi bir durum.
    Cevapla
  • Rindali.cihat 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ikinci bir burak elmasın enkazı yaşanmayız gelen yunetim ilk ünce teknikdirekturle başlanması ve feguli babel gomis İsmail cipe fatih uzturk jagler den kesin yolari ayrilmasi kiradaki tüm oyuncuları takıma katması sadece emre Taşdemir haricinde halil dervişin takımda tutmak için tüm imkanları harcanması bir iki tecrübeli oyuncu alması lazım torent bu GS yin yükünü kaldıramaz
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Torentle devam ederseniz sizde yakın zamanda gidersiniz Taraftar istifaya çağıracağını bile bile devam etmek saçmalık olur bence Bu Takımı Fatih terim kurdu diyorlar ama fatih hoca kendi sisteminde oynatıyordu Torent neden başka bir sistemde oynatmıyor Madem Tekrar Takımı kursun kuramaz Oyuncuyu nerde oynatacağını bilmiyor çünkü fatih hocanın sistemini oynatıyo kısacası bu işi bilmiyor fazla uzatmaya gerek yok
    Cevapla
  • acaba 2 yıl önce Şikayet Et
    anlatsana torenttin ne kariyeri var
    Cevapla
  • Miran cim bom 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kariyeri var bu teknik tirktorun soyleyin bakalim galatasarayi perisan eti körmusunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle