Hamamcıoğlu: Torrent'le çalışmayacağız demedim

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesi adaylardan Eşref Hamamcıoğlu, açıklamalarda bulundu.

Hamamcıoğlu: Torrent'le çalışmayacağız demedim
Hamamcıoğlu: Torrent'le çalışmayacağız demedim
GİRİŞ 22.04.2022 16:31 GÜNCELLEME 22.04.2022 16:33
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesi adaylardan Eşref Hamamcıoğlu, Habertürk TV'de açıklamalarda bulundu. 

İşte Hamamcıoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları...

'İBRASIZLIKTAN DERS ÇIKARILMALI'

Burak Elmas'ın ibra edilmemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Buradan ders çıkarmak lazım. Benim çıkardığım sonuç şu; sizi seçen genel kurulla tartışmayacaksınız ve ters düşmeyeceksiniz. Eğer kavga etmeye başlarsınız Galatasaray genel kurulunun tepkisi bu şekilde oluyor. Hoş bir şey mi değil. Genel kurulu iyi okuyup ayrışma olarak görmemek lazım. Birlikte hareket etmeliyiz.

'ARTIK PEMBE HAYALLER GEÇTİ'

Bölünmüşlüğü nasıl çözeceksiniz?

Burada olmazsa olmazımız şeffaflık ve iletişim. Şeffaf olmadığınız zaman, karşıya güven vermediğiniz zaman insanları bir araya getiremiyorsunuz. Bunu sağlamak lazım. Taraftarımız da dahil. Öncelikler farklı olabilir ama taraftarlarımız da genel kurul üyelerimiz de anlamalı ki engebeli bir yoldayız. Artık pembe hayaller zamanı geçti. Galatasaray kuruluş değerlerinden aldığı yarışmacı ve rekabetçi ruhunu hiçbir zaman kaybetmemeli.

'ÇOK GÜÇLÜ SPONSORLARIMIZ VAR'

Riva, Florya, Kemerburgaz... Önceki yönetimler döneminde ciddi aşamalar kaydedildi. Bunlara devam etmemiz lazım. En önemli reçete burası. Bugün kim gelirse gelsin 250 milyon dolar'dan fazla borç var, taşıma suyla ödenmez. Galatasaray'ı tekrar mali bağımsız yapıya kavuşturmalıyız.

Çok güçlü sponsorlarımız var bizim. Burada rakam telaffuz etmiyorum. Uzun yıllardır iş dünyasında olan insanlarız. Bunları aktive edeceğiz.

'TORRENT'LE ÇALIŞMAYACAĞIM DEMEDİM'

Ben Torrent'le çalışmayacağız demedim, sadece şunu söyledim; antrenör seçiminde bizzat bulunmam, vizyon bakımından yönetimdeki arkadaşlarımla profesyonel ekibin verdiği doneleri değerlendireceğiz. İkincisi Torrent Galatasaray'ın sözleşmeli teknik direktörüdür. Ne Galatasaray'ın ne de Torrent'in imajına zarar verecek bir şey yapmayız. Bundan Sayın Torrent ve ekibi dahil herkes emin olmalı. Sözleşmeyi görmedik, iptal şartları nedir, Torrent'in vereceği rapor nedir... Orta ve uzun vadeli planlarımızda yok dedik, bunun da arkasındayım.

'KİMSE HAK YEMEYE KALKIŞMASIN'

Federasyonla nasıl ilişki içerisinde olacaksınız?

Federasyonda seçim olacak. Seçimde aktif rol almak için pek vaktimiz olmayacak. Biz seçilirsek bir kere herkesle barışık olacağız. Bu barışıklıktan kimsenin cesaret bulup Galatasaray'ın hakkını yemeye kalkışmaması lazım. Hem Galatasaray'ın menfaatlerini hem de Türk futbolunun menfaatlerini düşüneceğiz. Galatasaray'ın federasyonlardaki gücü, sizin oraya vereceğiniz katkıyla çok alakalıdır. Bariz haksızlığa uğrarsak kontrollü olarak, Galatasaray'a yakışır şekilde tepkimiz olacaktır.

'DOSTANE İLİŞKİ ZARAR VERMEZ'

(Fenerbahçe ile ilişkiler) Bütün paydaşlarla aynı masadayız. Dostane ilişki kimseye zarar vermez. Bu konularda istismar söz konusu değil. Aynı çorbadan içmek zorunda olan kulüpleriz. Bu enkazı hep birlikte kaldırmamız gerekir. Sinerji yaratmazsak çözemeyiz bu durum

YORUMLAR 20
  • refik 2 yıl önce Şikayet Et
    senden de bir halt olmaz o zaman diğer aday kimse onu başkanlık yarışını kazandığı için şimdiden tebrik etmek lazım
    Cevapla
  • Offf 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be
    Cevapla
  • efe 2 yıl önce Şikayet Et
    yasa meclisten gecince torrent kiymete bindi.. kimse borcun altina girmek istemeycek artik
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    iyisimi sen vaz geç
    Cevapla
  • Osman Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hamamcıoğlu sen bu başkanlık işinden vazgeç. Senin kapasiten yok. Yaşında ilerlemiş git evinde otur. Tutarsız adamın birisin.
    Cevapla
  • Enes anlaş 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyon bu dede fitbolu nereden bilecek unutmuştur futbolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle