Beşiktaş - Giresunspor maçında Okan Kocuk devleşti

Giresunspor'un bu sezon en dikkat çeken isimlerinden biri olan Okan Kocuk, Beşiktaş mücadelesinde yine formundaydı. Birbirinden kritik kurtarışlara imza atan 26 yaşındaki file bekçisi, olası yenilgiyi önledi.

Beşiktaş - Giresunspor maçında Okan Kocuk devleşti
Beşiktaş - Giresunspor maçında Okan Kocuk devleşti
GİRİŞ 18.04.2022 13:57 GÜNCELLEME 18.04.2022 15:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde Galatasaray 'dan kiralanan Okan Kocuk, bu sezon Giresunspor forması altında gösterdiği performans ile kendini aştı. Ligde kalma konusunda güvenli bölgede yer alan Karadeniz ekibi, dün de Beşiktaş ile kritik bir mücadelede kozlarını paylaştı. Yeşil-Beyazlı ekibin yıldız kalecisi, özellikle ilk devrede yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutan isim oldu. Siyah- Beyazlı futbolcular, 90 dakika boyunca 26 yaşındaki file bekçisini geçemedi. Okan, özellikle 44. dakikada Rachid Ghezzal'in şutunda kalesinde devleşti.

8. kez gol yemedi

Kalesini gole kapatan Okan, gösterdiği performans ile Kara Kartal karşısındda alınan bir puanın mimarlarından biri olmayı başardı. Bu arada Okan, Beşiktaş mücadelesi ile birlikte Giresunspor formasıyla bu sezon 30. maçını geride bıraktı. Şimdiye kadar kalesinde 36 gol gören yıldız file bekçisi, Beşiktaş mücadelesiyle birlikte 8. kez kalesini gole kapattı.

YORUMLAR 2
  • Carsambali 2 yıl önce Şikayet Et
    Giresunspor'u ligde Okan tuttu,Ugurcan ise Trabzon'u zirvede tuttu.Kalecin cok iyi olmali bu devirde
    Cevapla
  • Sergen 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener maçında kalesine gelen oki isabetli şut vardı giresun 1 fener 2
    Cevapla