Eşref Hamamcıoğlu'ndan Domenec Torrent kararı

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, seçilmeleri halinde Domenec Torrent'le yola devam etmeyeceklerini açıkladı.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Domenec Torrent kararı
Eşref Hamamcıoğlu'ndan Domenec Torrent kararı
GİRİŞ 14.04.2022 19:21 GÜNCELLEME 14.04.2022 20:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı kulübün başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, sosyal medya hesabından teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu.

Hamamcıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık seçimi teknik direktör konusuna tekrar indirgenmemeli. Bunun sakıncalarını hep beraber gözlemledik ve yaşadık. Sayın Torrent’in vereceği yıl sonu raporu ve sözleşme koşulları, ilgili arkadaşlarımız tarafından incelenerek yönetim kuruluna sunulacaktır. Torrent’i ligin son maçına kadar elinden geldiğince işini yapar tutmak önemli. Zira TFF, lig maçlarında galibiyet başına 2.7 milyon TL prim ödüyor. Geçen dönemde yetki bizde olsaydı Fatih hoca ile sezon ortası yolları ayırmazdık, ilk tercihimiz de Torrent olmazdı. Dolayısıyla Sayın Torrent bizim orta ve uzun vadeli planlarımız arasında yok. Futbol şubemizi yönetecek profesyonel ekibimizin elinde DNA’sı Galatasaray ile uyuşacak kısa aday listesi var, ancak hiç kimse seçilmeden önce, 'Şu kişi ile anlaştık veya görüşüyoruz' iddiasında bulunamaz. Teknik direktörde bulunması gereken yetkinlikleri ve buna bağlı performans kriterlerimizi hazırladık.”

YORUMLAR 17
  • ENGİN 2 yıl önce Şikayet Et
    olursan etmezsin :))
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibiler de kulüp başkanı oluyor ya daha ne diyeyim..
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Nuri Şahin içim bence erken ayrıca Antalya kolay kolay bırakmaz. Keşke gelip önüne projeler uzun vadeli planlar konulup sabredilse ama Galatasaray öyle bir takım değil bu yılı zaten boş geçti başka da bekleyeceklerini sanmam. Okan Buruk da bence gelse bile bu adamların altında ezilir her işi her olumsuzluğu ona yıkarlar. Mümkünse bir yabancı kariyerli getirdikten sonra başarısız olup da son çare olarak düşündükleri ve beklentileri az olduğu zaman gelsin Hamza Hamzaoğlu gibi yoksa çok yıprtırlar Okan hocayı
    Cevapla
  • cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    o kadar mesnetsizsinizki goreve gelmeden kotu giden takim dahada kotu gitsin diye hocayi yollayacagim diyorsun
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare Yılmaz Vural...
    Cevapla
  • Aglsh 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle