Marcao idolünü açıkladı! "Şu an hayatta değil"

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Marcao, ligde hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe derbisinden transferine kadar önemli konularda açıklamalar yaptı.

Marcao idolünü açıkladı! "Şu an hayatta değil"
Marcao idolünü açıkladı! "Şu an hayatta değil"
GİRİŞ 08.04.2022 21:47 GÜNCELLEME 08.04.2022 21:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray'da Brezilyalı stoper Marcao, Nesine TV'ye açıklamalarda bulundu.

- Avrupa'nın ayağı en iyi stoperlerinden birisin ve bu sana çok önemli artılar kazandırıyor. Bunun için özel bir çalışma yapıyor musun?

"Çocukluğumdan gelen bir şey. Çok iyi antrenörlerle çalışma fırsatı buldum. Benimle her zaman yakından ilgilendiler, bana bir şeyler öğretmeye çalıştılar. Onlar sayesinde bu ayaklara sahip olduğumu söyleyebilirim."

- Milli Takım'da Merih, Çağlar, Ozan Kabak gibi isimler var. Onları izliyor musun ve nasıl buluyorsun. Süper Lig'de sana göre iyi stoperler kimler?

"Üçü de çok kaliteli. İngiltere ve İtalya'da oynuyorlar. Çok güçlü ve kaliteli futbolcular. Türkiye Ligi için de Nelsson'u ve kendimi söyleyebilirim."

- İdolün kim senin için?

"İdolüm ağabeyim (Dionatan Teixeira). Bizimle birlikte değil, hayatını kaybetti. Onu çok izledim, beraber çalışma fırsatım oldu. Sonuç olarak idolüm o."

(Marcao'nun ağabeyi Brezilyalı stoper Dionatan Teixeira, 2017 yılında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.)
 

- Fenerbahçe-Galatasaray derbisi nasıl olur?

"Bu bir klasik. Bizim için çok önemli bir maç. Oradaki son maçlarda iyi oynadık. Bu hafta da bunu devam ettirmek istiyoruz. İyi hazırlandık, yine iyi bir sonuçla oradan çıkacağız."

- Marcao için Şampiyonlar Ligi mi yoksa Copa Libertadores mi?

"Benim için ikisi de yüzde elli diyebilirim. Güney Amerikalı olarak Libertadores'i kazanmak isterim. Şu an Avrupa'da oynayan bir oyuncu olarak Şampiyonlar Ligi'ni de kazanmak isterim. İkisini de kazanmak istiyorum."

- Transfer hakkında ne düşünüyorsun? Bir lig tercih etmek istesen hangi ligi tercih ederdin?

"Şu an Galatasaray'da mutluyum, buraya odaklanmış durumdayım. Tabii ki kontratımın sonuna yaklaştığımızda hem kulüp, hem benim için en iyi kararı vermeye çalışacağız. Şu an bu konuda böyle bir düşüncem yok."

- Derbi öncesi taraftara bir mesajın var mı?

"Biliyoruz yanımızda olamayacaklar bu maçta ama bize güçlü enerjilerini göndermelerini istiyoruz. O enerjiler sayesinde kazanmaya çalışacağız. Zor bir maç. Hem mental hem de oyun olarak zor olacak ama biz elimizden geleni yapacağız, elimizden gelen eforu göstererek."

Sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon forma giydiği 34 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

YORUMLAR 3
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Brezilyalı olmasa bukadar övülmez
    Cevapla
  • Önder ÖZDEMİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka performansı ortada. Avrupa Ligi'nde de 8 maçın 7 sinde haftanın onbirine seçildi. Konuşmak için konuşmayın.
    Cevapla
  • Alparslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağla.. puhahaha
    Cevapla