Abdurrahim Albayrak: Karardan ötürü çok üzgünüm

30 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday listelerinde yer alamayacağı açıklanan Albayrak, "Çok iyi bir ekip kurmuştuk. Bu karardan ötürü çok üzgünüm. Ekibim ile kesinlikle çok başarılı olurduk." dedi.

Abdurrahim Albayrak: Karardan ötürü çok üzgünüm
Abdurrahim Albayrak: Karardan ötürü çok üzgünüm
GİRİŞ 06.04.2022 14:44 GÜNCELLEME 06.04.2022 14:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da aralarında Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal'ın da bulunduğu bazı eski yöneticilerin, 30 Nisan'da yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday listelerinde yer alamayacağı açıklanmıştı.

Bunun üzerine Abdurrahim Albayrak, önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları:

"İtiraz etmeyeceğim. Çünkü ben Galatasaray'da gerginlik olsun istemiyorum. Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım. Galatasaray benim ailem. Galatasaray'a küskün olmam, kırgın olmam söz konusu olamaz. İtiraz süremiz de zaten geçti. Ama şu kadarını söyleyeyim, çok iyi bir ekip kurmuştuk. Bu karardan ötürü çok üzgünüm. Ekibim ile kesinlikle çok başarılı olurduk."

"Ama dediğim gibi, bizde Galatasaray'a küsmek, kırılmak olmaz. Kim seçilir ise biz onun yanında olacağız. Ne zaman ihtiyaçları olursa yardım etmeye hazırız. Şimdiden seçilecek arkadaşıma ve ekibine hayırlı olsun, başarılar diliyorum."

 

YORUMLAR 1
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    GS'de herkes yasaklı olmuş. GS başka takılardan ödünç başkan adayı alsınlar.
    Cevapla