Albayrak'tan sürpriz adaylık hamlesi!

Galatasaray Kulübü'nde seçim süreci hız kazandı. Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal da seçime girebilmek için kolları sıvadı.

GİRİŞ 04.04.2022 12:52 GÜNCELLEME 04.04.2022 13:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü'nde seçim süreci hız kazandı.

Yıllık olağan mali genel kurulda idari yönden ibra edilmeyen Burak Elmas başkanlığındaki yönetim, 30 Nisan'da seçimli olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Şu ana kadar eski yöneticilerden Metin Öztürk ile eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu adaylıklarını açıkladı. Eski başkanlardan Dursun Özbek'in de seçime girmesi için talep olduğu belirtiliyor.

Divan Başkanı Aykutalp Derkan, 44 kişilik listelerini, 8 Nisan Cuma günü saat 18.00'e kadar eksiksiz olarak teslim etmeleri gerektiğini açıkladı.

ALBAYRAK DİVANDAN ONAY BEKLİYOR

Öte yandan Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal da seçime girmek için kolları sıvadı.

2019 yılının olağan mali genel kurulunda idari yönden ibra edilmeyen merhum başkan Mustafa Cengiz'in yönetim kurulunda bulunan üç isim, kongrede aday olabilmek için Divan Kurulu'na dilekçe verdi.

Aykutalp Derkan bu konuyla ilgili, "Henüz bu dilekçeyle ilgili karar vermedik, değerlendiriyoruz. Hukuki görüşleri toparlıyoruz. Kararımızı en kısa sürede açıklayacağız" dedi. Bu arada onay alabilirse Albayrak'ın da adaylığını açıklaması bekleniyor.

TÜZÜK GEREĞİ KATILAMAZLAR

Albayrak, Günay ve Kançal, Divan'dan gelecek kararı beklerken başkan adayı Metin Öztürk, üç ismin seçime katılamayacağını söyledi. Bu konuyla ilgili Radyospor'a konuşan Öztürk, "Burak Elmas ve ekibi tüzük gereği olamayacak. Ve Mustafa Cengiz'in ekibi ibra olmadı. Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay ve Kaan Kançal da tüzük gereği bu seçimde aday olamaz" dedi. Seçime girmemelerinin büyük eksiklik olduğunu da kaydetti.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 8
  • Yılmaz ilker 2 yıl önce Şikayet Et
    Tanju Çolak başkan olmali
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    en güzeli takımı bu hale getiren f.terim olmalı
    Cevapla
  • Fikri 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    Albayrak başkan olsun ona yakışır fatih Terim hoca olmalı desteğimiz A Albayrak a
    Cevapla
  • Görülen köy 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer gelirse terim ile kulübün son damla kanını emip zaten terim ve kendisinin sayesinde zararda olan gs'yi tamamen batırırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle