Işıtan Gün açıkladı! 'Fatih Terim ve küfür iddiası...'

Galatasaray yöneticisi Işıtan Gün, göreve geldiği dönemde başkan Burak Elmas'a "gizli ve kişiye özel" etiketiyle sunduğu “Transfer Süreçleri Hakkında” başlıklı raporu sosyal medyada paylaştı.

Işıtan Gün açıkladı! 'Fatih Terim ve küfür iddiası...'
Işıtan Gün açıkladı! 'Fatih Terim ve küfür iddiası...'
GİRİŞ 31.03.2022 12:30 GÜNCELLEME 01.04.2022 00:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Işıtan Gün sessizliğini bozdu. Gün sosyal medya hesabından uzun bir mektup yayınlayarak Galatasaray'da yaşanan olayları anlattı.

Işıtan Gün'ün mektubundan satır başları şöyle:

"Yapılan transfer listelerinde, TFF Harcama Limitleri, FFP kuralları ve Bankalar Birliği Anlaşmasındaki taahhütlerimiz tamamen göz ardı edilmiş durumdadır. Uymakla mükellef olduğumuz yükümlülükler yokmuşçasına planlama yapılmaktadır. Yaptığımız görüşmede __________ bu konuyu hocamıza zaman zaman aktarmaya çalıştığını ancak teknik direktörümüzün bu konu gündeme geldiğinde sinirlendiğini, hatta dün de konuyla ilgili olarak (sinkaflı küfürler) dediğini söyledi."

"Söylemeye dilim varmıyor ancak ne yazık ki Galatasaray'ın transfer işlemleri adeta bir çete tarafından kontrol altına alınmış görünmektedir. İsraf düzenine çomak soktuğum için hedef oldum"

 

YORUMLAR 6
  • Antifetö 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu Türkiye'de tahmin etmeyen, daha doğrusu bilmeyen mi var. Beş para etmez topçuları iyi oldukları için almıyorlar herhalde.
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam GS yöneticisi.Diyor ki;transfer politikasında bizi kepaze eden sonuçları doğuran Terim dir.Konuştuk ama küfür ediyor.Tekrarlıyorum;bunu kendi yöneticiniz söylüyor.O nedenle Terim sevdasından vaz geçin.GS bu irini akıtmadıkça daha çok sıkıntı yaşar.
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    dayı demek istiyorki terim transfer çetesi kurmuş ben çomak soktum hedef oldum diyor... rumenlere bi ton para verildi eski topçularla terim neler konuştu neyin pazarlığını etti... lafa geldimi terimi yere göğe sığdıramazsınız alın size terim
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    terimciler iyi okusun.
    Cevapla
  • Cebir 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki gedsondamı israftı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle