Domenec Torrent'in tazminat maddesi ortaya çıktı!

30 Nisan'da seçilecek Galatasaray'ın yeni başkanı, İspanyol teknik adam Domenec Torrent'le çalışmak istemezse, sarı-kırmızılı kulübün yüklü bir miktar tazminat ödeyeceği ortaya çıktı.

Domenec Torrent'in tazminat maddesi ortaya çıktı!
Domenec Torrent'in tazminat maddesi ortaya çıktı!
GİRİŞ 30.03.2022 13:10 GÜNCELLEME 30.03.2022 22:22
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Bu arada Galatasaray'da yeni başkanın kim olacağı kadar, teknik direktör Domenec Torrent'le yola devam edilip edilmeyeceği de merak konusu... Burak Elmas'ın, Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Domenec Torrent'le 14 Ocak'ta 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

59 yaşındaki çalıştırıcının anlaşmasında opsiyonunun olmadığı, yarım sezonu tamamladıktan sonra gelecek sezon da sözleşmesinin devem edeceği ortaya çıktı.

PRANDELLI VE TUDOR ALMIŞTI

30 Nisan'da seçilecek Galatasaray'ın yeni başkanı, Katalan hocayla çalışmak istemezse, 2022-23 sezonunda geçerli olan 1.5 milyon Euro'luk yıllık ücret ve 200 bin Euro tutarındaki şampiyonluk primini Torrent'e ödemek zorunda...

Daha önce görevlerine son verilen Prandelli ve Tudor, açtıkları tazminat davalarını kazanmış ve ücretlerinin tamamının yanı sıra şampiyonluk primlerini de almıştı.

Bu arada başkan Burak Elmas, Domenec Torrent'i arayarak hem destek hem moral verdi.

YORUMLAR 23
  • Furkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terime haksızlık edildi,bedelini Galatasaray ödüyor.Yazık günah değilmi.Bıraksaydınız Fatih terim görevini tamamlasaydı.başarıda başarısızlıkta onun olurdu.
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Terime dil uzatanlar bu yönetim seçimi Terim'in sayesinde kazandı adayların tamamı terimle çalışma vaadiyle seçime gitti Burak elmas terimi amaç değil araç olarak kullandığını gösterdi 3 yıl müsade istendi yeni bir 5 ila 6 yıl takıma omurga oluşturmak için başta başkan terimi göndererek hata yaptı bu hoca türübünü susturmak içindi şimdi cebinden ödesin GS babasının çigliğımi
    Cevapla
  • rıfkı efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    hep terimmi yiyecek birazda bu adama verin terime yıllardır veriyorsunuz batmadınız şimdide batmazsınız adamın hakkını verin üleyyn
    Cevapla
  • taraftar 35 2 yıl önce Şikayet Et
    soyguncuyamı soyduranlaramı bunlara çanak tutanlaramı kime kızsak yeridir.. yazıklar olsun...
    Cevapla
  • tokatli 2 yıl önce Şikayet Et
    bir hafda icinde bulunan hoc o kadar olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle