Domenec Torrent dönemi fiilen sona erdi! Ayrılık için gün sayıyor

Başkan Burak Elmas'ın idari açıdan ibra edilmemesinin ardından seçime giden Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi de sona eriyor.

Domenec Torrent dönemi fiilen sona erdi! Ayrılık için gün sayıyor
Domenec Torrent dönemi fiilen sona erdi! Ayrılık için gün sayıyor
GİRİŞ 29.03.2022 20:03 GÜNCELLEME 29.03.2022 20:03
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetiminin idari açıdan ibra edilmemesi sonrası camia seçime giderken, muhtemel başkan adaylarından Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, teknik direktör Domenec Torrent için kararını verdi.

MUHTEMEL BAŞKAN ADAYLARI TORRENT'İ İSTEMİYOR

Takvim'de yer alan habere göre, Sarı-kırmızılılarda başkanlık koltuğu için şu ana dek 2 aday ön plana çıkarken, bu 2 ismin tamamının İspanyol hoca ile çalışmayı düşünmediği ifade ediliyor. Tüzük gereği ibra edilmediği için önümüzdeki seçimde Burak Elmas aday olamayacak. Galatasaray'da önümüzdeki seçimde adı adaylık için geçen isimlerden olan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün planları içerisinde İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile devam etmek olmadığı belirtiliyor.

TAZMİNAT SORUNU UYGUN BİR RAKAMA ÇÖZÜLECEK

Önümüzdeki sezon için Galatasaray'dan 1.5 milyon euro kazanacak olan tecrübeli çalıştırıcı ile yeni seçilecek olan yönetimin masaya oturup uygun bir rakama tazminat sorununu çözmeye çalışması bekleniyor.

YORUMLAR 27
  • Gs li 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'e en az 3 yıllık sözleşme sunulmalıdır ,kuş beyinliler yorumları kendine saklasın biz taraftar fatih hocayı istiyoruz
    Cevapla
  • gs1905 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim olmasın da kim olursa olsun.Bu olumsuzlukların tek müsebbibi o kaprisli,bilgisizdir.
    Cevapla
  • mete 2 yıl önce Şikayet Et
    ihtiyar adındaki yorumcu futbolcuların çoğunun sözleşmesi bitiyor takımın bir kısmı yenilenir bilip bilmden kendini çok akıllı sanıp yorum yapmışsın
    Cevapla
  • Mehmet Turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    zavallı GS ve FB öngörüsüz başkanların elinde ne hallere geldiler.
    Cevapla
  • tokatli 2 yıl önce Şikayet Et
    uygun fiyata ben calitiririm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle