Abdurrahim Albayrak: Fatih Terim'in kovulmasını engelledim

Galatasaray'da en son Mustafa Cengiz döneminde ikinci başkanlık görevini yürüten Abdurrahim Albayrak, Fatih Terim hakkında konuştu.

Abdurrahim Albayrak: Fatih Terim'in kovulmasını engelledim
Abdurrahim Albayrak: Fatih Terim'in kovulmasını engelledim
GİRİŞ 28.03.2022 10:55 GÜNCELLEME 28.03.2022 21:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da en son Mustafa Cengiz döneminde ikinci başkanlık görevini yürüten Abdurrahim Albayrak, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

"Dışarıda olduğum sürece televizyon programlarına çıkmadım Galatasaray'a zarar veririm diye. Deplasmanlardaki maçlara da gitmedim yanlış anlaşılır diye." sözlerini kullanan Albayrak, "Geçen sene bir gol averajla şampiyonluğu kaybettiğimiz Galatasaray'ı arıyorum tabii. Biz bütün Galatasaraylılar, ilk 3 sıradaki bir takımı takip etmeye alışkınız. Son zamanlarda alttaki takımları takip etmeye başladı. Galatasaray için üzücü bir durum bu." sözlerini kullandı.

"MUSTAFA CENGİZ DE GÖNDERMEK İSTEDİ"

Fatih Terim için de açıklama yapan Abdurrahim Albayrak, "Fatih Hoca, ömrünü Galatasaray'a adamış bir insan. Hocayı gönderebilirsiniz. Çok kez Mustafa Cengiz başkanım da göndermek istedi ama ben engelledim. Bu tecrübedir. Başkanın yanında tecrübeli kimse yok. Burak Elmas'ın gönderiş şekli de yanlıştı. Galatasaray, Fatih Terim'in kendi yurdu, evi. Her zaman gelebilir." diye konuştu.

"ÇOK BORCUM VAR"

"Yeni bir oluşumda olur musunuz?" sorusu yöneltilen Albayrak, "Benim daha Galatasaray'a çok borcum var" şeklinde cevap verdi.

Takımın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nu kendisinin transfer ettiği hatırlatılan Abdurrahim Albayrak, "Kerem, takip ettiğimiz bir kardeşimizdi. Kendisi Rizelidir. Bütün futbolcularla olduğu gibi onunla da gurur duyuyorum. İnşallah Avrupa'ya gider. Allah yolunu açık etsin. Onunla ve anne babasıyla her hafta konuşuyorum. Nasihat veriyorum. Çok terbiyeli. Kerem'in yolu açık olsun. Eğer bir katkım olmuşsa ona ne mutlu bana. Onu, Galatasaray'a götürdüğüm için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam." dedi.

YORUMLAR 14
  • Mümtaz 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi halt etmişsin. O zaman kovulsatdı bu halde olmazdık
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Arda gibi kaleci Fatih biraz daha. Oynamayan yaşı geçmiş oyuncu bulsun fatih hoca aman hocayı bırakma
    Cevapla
  • Orhan0708 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraya daha çooook borcu varmış? Bu hasta bir yaklaşım. Neden borçlusun galatasaraya? Kıyamet günü de galatasarayla diriltilirsin de... Sana bir faydası olur mu onu bilemeyiz... Sevgiyi abartmayın ve tokunu çıkartmayın.
    Cevapla
  • K.b.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kovulmasını engellemiş iyi halt etmişsin. Dursun özbek fatih terimi getirecekmiş taraftar istiyor diye. Biz taraftar değilmiyiz istemiyoruz yahu anlayın artık.
    Cevapla
  • Tayfun yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Rizeliyse demekki yanılmamışım biliyordum Trabzonspor düşmanı olduğunuzu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle