Metin Öztürk başkan adaylığını açıkladı

Galatasaray'da Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesinin ardından kulüp seçime gitme kararı aldı. Metin Öztürk adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Metin Öztürk başkan adaylığını açıkladı
Metin Öztürk başkan adaylığını açıkladı
GİRİŞ 27.03.2022 13:13 GÜNCELLEME 27.03.2022 13:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da yıllık olağan mali genel kurul toplantısında başkan Burak Elmas ve yönetimi idari yönden ibra edilmedi. Elmas seçime gidileceğini açıkladı.

Sarı-Kırmızılılarda ibra kararının ardından Burak Elmas'ın rakiplerinden Metin Öztürk adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

A Spor'a konuşan Öztürk, "Seçimde kimseyle birleşmeyeceğim, tek aday olarak seçime hazırım. Projelerim ve ekibim hazır. Galatasaray'ın emin ellerde olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • Dinçer 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Ruslara satılacak.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Türk oyuncular oynasın artık YETER yabancı satılmış oyuncu istemiyoruz ! Sadece A takım sadece Yerli oyuncular ! Ruhunda GALATASARAY olan oynasın. Çocuklar yıllarca altyapı eğitim alıyor. Sonra şans verilmiyor. Şans verilenleri de gördük. Hiçbiri 5 para etmez. Yalansa yalan diyin
    Cevapla
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ortamı hazırladılar şimdi katardan veya rusya dan tekliflere açığız.
    Cevapla
  • İmdat 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca gelsin
    Cevapla
  • Bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    Olması gereken buydu ve oldu çok da iyi oldu Galatasaray i güzel günler bekliyor Eşref Hamamciogluna Başkanlıkta Başarılar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle