Abdürrahim Albayrak: Galatasaray Kulübü'nü Gomis yönetemez

Galatasaray eski İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Abdürrahim Albayrak: Galatasaray Kulübü'nü Gomis yönetemez
Abdürrahim Albayrak: Galatasaray Kulübü'nü Gomis yönetemez
GİRİŞ 26.03.2022 18:42 GÜNCELLEME 26.03.2022 18:42
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Galatasaray Spor Kulübü’nün 2021 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Oditoryumu’nda gerçekleştiriliyor. Bir önceki yönetim adına eski İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü, 2021 yılı olağan genel kurul toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde basına kapalı olarak gerçekleştiriliyor. Toplantıda, Galatasaray eski ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Gomis'in takımdan gönderilmesi konusunda kendilerine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

"Galatasaray Kulübü'nü Gomis yönetemez"

Gomis'in 2017-18 sezonunda kazanılan şampiyonluğun ardından kendilerinden sözleşmesinde iyileştirme istediğini belirten Albayrak, "Galatasaray Kulübü'nü Gomis yönetemez. Şampiyon olduk. Gomis'i hocamızın raporu olmadan göndermemiz mümkün değil. Denizlispor maçında penaltıyı nasıl laubali bir şekilde kullandığını açarsınız ve görürsünüz. Korner kullanırken su içmeye gidiyor. Bunlar yetmiyor sonra yönetim kurulu odasına geliyor. Bana 'Ben Galatasaray'ı şampiyon yaptım. En çok parayı ben alacağım, Feghouli alamaz' diyor. Feghouli 3 milyon 850 bin Euro alıyor, ben 4 milyon istiyorum' diyor. Bu kulüp, Adnan Polat döneminde Türk parasını yere attığı zaman Kosecki'yi kapının önüne koydu. Gomis'e 750 bin Euro fark verseydik, 40 futbolcu ertesi gün kapıda olurdu. Derlerdi ki bizim hiçbir şeyimiz yok. Bunu Galatasaray Kulübü kabul edebilir mi, bunu yıllardır söylemek istemiyordum ama artık bıçak kemiğe dayandı. Yapmayın Allah aşkına" ifadelerini kullandı.

"Çok zor bir transferdi"

Albyarak, genel kurulun birleştirici olmasını dileyerek, "Birleştirici olmasını diliyorum. Bayram havasında olmasını diliyorum. Grup halinde ayrılarak gitmeyelim. Türkiye’ye örnek bir kongre olmasını diliyorum. Mustafa Cengiz yönetimindeki ekip arkadaşlarımızla beraber çok çalıştık. Rahmetli Mustafa Cengiz ilk beyin ameliyatından çıkarken, ’Bankaları ne yaptın’ dedi bana. Öyle bir Galatasaraylı başkanımızı kaybettik. Elimizden gelen her şeyi yaptık. ’Ada namus sözümdür’ dedim. Bu Burak Elmas başkanımın dönemine rastladı. Onların da emekleri çoktur. Seçimi kaybettikten sonra da takipçisi oldum. Dünyanın en modern, en güzel çatı-enerji Galatasaray yapmıştır. Önderliğini Mustafa Cengiz yönetimi ve Yusuf Günay yapmıştır. Yusuf Günay’a da teşekkür ediyorum. Mağazacılıkta Kaan kardeşim harika işler yaptı. Eskisi gibi mağazacılıkta bir şey kaçıramazsın. Bedava kimse bir şey alamaz. Bu yaptıklarımızın gururunu ve huzurunu yaşıyoruz. 3.5 yıl içerisinde yaptıklarımız vardır, hatalarımız da vardır. Zaman zaman eleştiri alıyoruz. Buna saygım sonsuz. Kerem Aktürkoğlu'nu Erzincanspor'dan alışımızın hikayesini anlatsam hepiniz şaşarsınız. Çok zor bir transferdi. Erzincanlı genel müdür yardımcımı Erzincan'a gönderdim. Kerem'i almayı kafaya koymuştuk. Kerem'i her hafta aradım. Babasını dahi aradım. Geçen sene 850 bin TL’ye oynadı. Taylan Antalyalı’yı 4 milyon TL’ye aldık. Bu genel kurulun hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 33
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    gomis geldi de ne oldu? gol pası verecek adam olmayınca messi'yi bile oynatsan gol atamaz.
    Cevapla
  • Bir Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu açıklamayı Gomis tekrar gelmeden önce yapsaydınız keşke. Şimdi bu adam bu sözlere karşılık nasıl bir psikolojide bu takıma fayda versin?
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Atını bu adamı GS dan kemküm agızlı
    Cevapla
  • Güler 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam her zaman boş konuşur.Evet sizi gomiş şampiyon yaptı en gazla parayı o hakeder
    Cevapla
  • Tufan 2 yıl önce Şikayet Et
    kafan iyi galiba, az ic
    Cevapla
  • Bu neki 2 yıl önce Şikayet Et
    Yöneticilik Gomisi göndermek değil ikna etmektir. Gönderdin, aynı parayı başka yerfe kazandı. Peki ya Galatasaray, Şampiyon olabildi mi
    Cevapla
  • Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    gs'yi sampiyon yapan albayrak'tir, son 20 sene hep böyle olmustur. bos konusmayin bebeler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle