Fatih Terim, Burak Elmas yönetimini ibra etmeyecek!

Galatasaray'da yarın yapılacak mali genel kurul toplantısına katılacak olan teknik direktör Fatih Terim, Burak Elmas yönetimini ibra etmeyecek.

Fatih Terim, Burak Elmas yönetimini ibra etmeyecek!
Fatih Terim, Burak Elmas yönetimini ibra etmeyecek!
GİRİŞ 25.03.2022 11:30 GÜNCELLEME 26.03.2022 00:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetimi için yarın kritik gün. Sarı-Kırmızılı kulüp, yıllık olağan mali genel kurul toplantısı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kulüp üyeleri Elmas ve yönetimi için ibra kararı verecek.

Milliyet gazetesinin haberine göre teknik direktör Fatih Terim yarın gerçekleştirilecek toplantıya katılacak ve süreci en önden izleyecek. Terim ayrıca Burak Elmas ve yönetimini ibra etmeyecek. 

Haberde 68 yaşındaki çalıştırıcı kongrede konuşma yapmayacağı belirtildi. Terim'in yönetimin ibra olmaması konusunda birçok üye ile de temasta bulunduğu, bu konuda öncülük ettiği ifadeleri yer aldı.

Kongre saatler sürebilir

Yarın 10.00'da başlayacak mali kongrede oylamanın gerçekletirilme yöntemine göre saatler sürme ihtimali var. Kapalı oylamanın yapılması halinde sürecin çok uzayacağı ve sadece Burak Elmas dönemi değil, Mustafa Cengiz döneminin de masaya gelmesinden dolayı toplantının çok geç biteceği belirtildi.

YORUMLAR 15
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İbra konuaunda bir çok üye ile temasta bulunuyorsa adam gibi çıkıp konuşma yapmalı. Dedikoduyla iş yapılmaz. He haber yanlışsa kendisinden özür dilerim.
    Cevapla
  • Yurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Butun transferi senin istegine gore olsun ama ibra edecem hayirdir fatih terim ye babam ye
    Cevapla
  • ZAZA 2 yıl önce Şikayet Et
    İbra etmeyecek düzgün okumadan laf yapma
    Cevapla
  • Allahterim 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim bu kadroyu kurmasaydı şuan kümeye oynuyor olmuyacaktık
    Cevapla
  • haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    senin boş transferlerin yüzünden oluşan bir durumu bir de ibra etmeme yetkin var. yani kendini ibra etmiyorsun sayın terim.
    Cevapla
  • net 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak elmas gs'a atılmış atom bombasıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle