Marcao, Roma ve Napoli ile görüştü! 25 milyon euro

Galatasaray Yönetimi, İtalya'da Roma ve Napoli ile transfer görüşmeleri yapan Marcao'nun bonservis bedelini belirledi.

Marcao, Roma ve Napoli ile görüştü! 25 milyon euro
Marcao, Roma ve Napoli ile görüştü! 25 milyon euro
GİRİŞ 25.03.2022 10:03 GÜNCELLEME 25.03.2022 20:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bir yandan mali kongreye hazırlanan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, diğer taraftan Luis Campos ve Pasquale Sensibile ile birlikte yeni sezonun kadro planlamasını yapmaya çalışıyor. İç ve dış transferde önemli adımlar atmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar'ın gelir beklediği en büyük hamle ise Marcao'nun satışı gibi görünüyor. Takıma verilen 4 günlük izinde İtalya'ya giden ve burada temsilcisiyle beraber hem Roma hem de Napoli ile transfer görüşmeleri yapan Brezilyalı savunmacı için artık kulübe resmi tekliflerin gelmesi bekleniyor. Bu sezon Avrupa Ligi'nde forma giydiği 8 maçın 7'sinde haftanın 11'ine seçilerek adını devlere duyurmayı başaran Marcao için şimdiden çok yüksek bir bonservis bedeli belirlendi.

Alternatif liste hazırlandı

Sarı-Kırmızılı yönetimin Marcao'nun menaceriyle de görüşerek, "Kapıyı 25 milyon Euro'dan açarız" dediği öğrenildi. Galatasaray'ın İtalyan Sportif Direktörü Sensibile'nin, Marcao'ya Serie A'dan yapılacak tekliflerde bizzat devreye gireceği de gelen haberler arasında. Campos ise başta Fransa ve İspanya olmak üzere birkaç ülkede daha ilişkilerini kullanarak 25 yaşındaki futbolcunun piyasa değerini yükseltmeye çalışacak. Diğer taraftan olası bir Marcao satışına karşı Sambacı'nın yerini kısa sürede doldurmak üzere bir stoper havuzu oluşturulduğu belirtiliyor. Bu doğrultuda aralarında yerli oyuncuların da olduğu, genç ve gelecek vadeden birçok savunmacıyla görüşmeler yapılacağı öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • GSli 1 yıl önce Şikayet Et
    marcao için 25 az minimun 30 kerem içinde aynısı (şampiyon GS)
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir oyuncu para ediyorsa satacaksin arkadaşım sen Zengin bir kulüp müsün de satmiyorsun eğer 25 milyon doğruysa direk satılır
    Cevapla
  • GSli 1 yıl önce Şikayet Et
    kerem ve marcao giderse GS nin işi yaş
    Cevapla
  • ynr 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraydan Kerem ve Marcao giderse takım toparlanır.
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb veya bjk toparlanır diyorsun sanırım.
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkesi satın bu adam kalsın. Ne maaş istiyorsa verin. Kaptan olarak futbolu burada bıraksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle