Marca'dan dikkat çeken Kerem manşeti!

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği derbide attığı 2 golle yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu, Barcelona maçı öncesi İspanyol basının dikkatini çekti.

GİRİŞ 15.03.2022 11:10 GÜNCELLEME 15.03.2022 13:01
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ’in 29. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşılaştı. Cimbom sahasında Beşiktaş’ı 2-1'lik skorla yenerek bu sezon ilk defa derbi kazandı.

Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray’da 1-0 öne geçiren golü Kerem Aktürkoğlu attı. Mücadelenin 22. dakikasında sahneye çıkan Kerem, ceza sahası içinde Mustafa Muhammed’den aldığı pasta sol çaprazdan yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Maçın 32. dakikasında yine sahneye çıkan başarılı futbolcu, Muhammed’in sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde kafa vuruşuyla skoru 2-0’a getirdi. 23 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig’deki 8. golünü kaydetti. 

LYON İZLEDİ

Kerem Aktürkoğlu’nu izlemek için Avrupa kulüplerinin scout ekipleri Barcelona’ya gitmişlerdi. 0-0 biten maçın ardından bu hafta da Fransa ligi ekiplerinden Lyon’un scout şefi Bruno Cheyrou, Kerem Aktürkoğlu, Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz için NEF Stadyumu'ndaydı.

KEREM'DEN LYON CEVABI

Muhabirin "Lyon yetkilileri seni izlemeye geldi, ne söylemek istersin?" sorusuna Kerem Aktürkoğlu şu yanıtı verdi: "Lyon'un izlemesi güzel bir şey ama benim işim sahada. Galatasaray'a faydalı olmak ve iyi oynamak istiyorum. Bunlar güzel şeyler, tabii ki konuşulacak ama ben futboluma odaklanıyorum."

Kerem Aktürkoğlu’nun performansı ve attığı iki gol İspanyol Marca gazetesinde yer buldu. Gazete, manşetinde oyuncudan. "Kerem ‘’Potter" Aktürkoğlu" diye bahsederken Perşembe günü İstanbul’da oynanacak UEFA Avrupa ligi son 16 turu rövanş maçında Aktürkoğlu’nu Barcelona için tehdit olarak yazdı.

Gazete haberin devamında Barcelona’nın evindeki 0-0 biten maçta Galatasaray’ın 7 numarasını kaleci Ter Stegen’e karşı en tehlikeli olan ve kaliteli oynayan oyuncu olarak gösterirken, Beşiktaş ile oynanan derbide Kerem’in iki golü ile takımına galibiyet getirdiği belirtildi.

XAVI'DEN KEREM'E ÖVGÜ

Xavi açıklamasında, "Galatasaray, çok kompakt bir takım. Dome'nin adım adım kendi modelini inşa ettiğini gördüm. Bireysel olarak beni şaşırtan yetenekte oyuncuları var, Kerem Aktürkoğlu gibi... Galatasaray bize problemler çıkarabilecek kaliteye sahip. Bu nedenle topa sahip olduğumuzda onlara acı çektirmeliyiz." ifadelerini kullanmıştı.

BEKLENTİ EN AZ 20 MİLYON EURO

Beşiktaş maçı öncesi bu sezon sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 41 maçta 9 gol 9 asistlik performans ortaya koyan Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'ın en az 20 milyon euro bonservis geliri beklediği öne sürülürken, Lyon'un dışında Atletico Madrid'in de Kerem'i yakından takip ettiği belirtildi.

YORUMLAR 26
  • Musluman Turk 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe li olarak Avrupa'daki tüm maçlarında GALATASARLI yım.. İçerde kavga etsekde dışarda bir ve beraberiz.
    Cevapla
  • sakin-sakin- 2 yıl önce Şikayet Et
    madem iyi futbolcu ciksin barcelonaya gol atsin tur atlasinlarda görelim o vakit taktir ederiz bjk jimlastik külübüne 2 gol atmis ne yazar sanki sampiyon oldular düsme potasindan biraz uzaklastilar hepsi bu abartmayin simartmayin
    Cevapla
  • Melikk 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bilgisi sıfır bir adamın konuştuğu ne kadar belli
    Cevapla
  • Sami 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak Kerem çok iyi oyuncu ve milli takımın vazgeçilmezleri arasında olmalı bence.Bizim Arda Güler ile birlikte uzun yıllar milli takımda fırtına estirirler.İki oyuncu da aynı zamanda ahlaklı oyuncular.
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Keremde birçok özellik bi arada bulunuyor yani yıldız vasıflarına sahip avrupada olsa 100 bin eder yinede 80 binden aşağı gitmemesi lazım vermezlersede türkiyede devam etsin kendini daha da geliştirir. Bir ts li olarak kerem,altay,rıdvan,ersin,uğurcan,abdulkadir gibi oyunculara sahip olduğumuz için gururluyum. Sayıları artar inşallah.
    Cevapla
  • brt 2 yıl önce Şikayet Et
    gs liyim ama 80 etmez ki 80 e alırlarsa paranın altında ezilir
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    amin inşallah. uğurcan ve kerem zirve şuan. diğerleri bir tık altı.
    Cevapla
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi çocuk ama abartmayalım. Abartınca fazla havaya giriyorlar, fazla havaya girince disiplin kayboluyor, disiplin olmayınca performans ve değer düşüyor. Ayrıca değerini bulunca satmak lazım. Yoksa Abdülkadir Ömür gibi elimizde patlayabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle