Burak Elmas duyurdu! Galatasaray'da dev prim

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Barcelona ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, çeyrek final bileti alınması halinde Sarı Kırmızılı ekip futbolcularına 12 milyon TL prim sözü verdi.

Burak Elmas duyurdu! Galatasaray'da dev prim
Burak Elmas duyurdu! Galatasaray'da dev prim
GİRİŞ 14.03.2022 11:18 GÜNCELLEME 14.03.2022 12:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna namağlup devam eden Galatasaray, Son 16 Turu ilk maçında Barcelona'ya konuk oldu, Camp Nou'da avantajı kaptı. Dev rakibiyle 0-0 berabere kalan Sarı Kırmızılı ekipte Başkan Burak Elmas'tan futbolculara prim sözü geldi.

12 milyon TL prim!

90 dakikanın ardından soyunma odasına giren ve teknik heyet ile futbolcuları teker teker tebrik eden Başkan Elmas, 17 Mart Perşembe günü Nef Stadı'nda oynanacak rövanş maçında çeyrek final bileti alınması halinde 12 milyon TL prim vereceğini duyurdu.

Ülke puanına büyük destek

Süper Lig 'de zor günler geçirmesine rağmen, Avrupa Ligi'nde müthiş bir başarı hikayesi ortaya koyan Galatasaray, perşembe günü yıldızlar topluluğu karşısında zoru başarmaya ve ülke puanına destek olmaya çalışacak.  Barcelona beraberliğiyle birlikte bu sezon 15 bin puana ulaşan Cim Bom, Türkiye'nin elde ettiği 27 bin 100 puanın büyük bölümünü karşılamış oldu. Son olarak 19. sırada bulunan ve 15. Yunanistan'la arasında 600 puan kalan Türkiye, ilk 15'e girememesi halinde Avrupa'ya 5 yerine 4 takım göndermek zorunda kalacak.

Herkes tam konsantre!

Başkan Burak Elmas'tan yönetime, teknik heyetten futbolculara kadar Sarı Kırmızılı kulüpte herkes, Barcelona karşısında alınacak tur biletine konsantre oldu. 52 bin kişi kapasiteli Nef Stadyumu'nu dolduracak coşkulu taraftarlar da Galatasaray'ın en büyük itici gücü konumunda yer alıyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 9
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    doğru kendisi için bahane yapıyor, lig maçını alırsa şampiyon, yenilirse ligden düşecek..barselonayı elerse ülkemiz 5 takımla avrupaya katılacak, eleyemez ise 4 takımla avrupaya katılacak.
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bunları barcelona maçı biletlerininin tümünü satın alan arbiklerle ilgilenin
    Cevapla
  • Hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    Gsliyim, ilk maçta güzel sonuç alsak da gerçekçi olmak gerekirse Barcelona bu sefer daha ciddi oynayarak kazanır. Türü gecmemizin tek yolu var o da yine sıkı kapanıp oyunu soğutmak olur. Bir kontra golü mucizeyi gerçeğe dönüştürebilir.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırak Barcelona’yı Beşiktaş’ı yen yenebilirsen. Bu maç İçin ver o parayı. Boş ver ülke puanını falan. Bjk ye dersini verin yeter.
    Cevapla
  • Camlica 2 yıl önce Şikayet Et
    Gün. Olur. Harman olur. Bjk da. Cok diretti maclari erteleyelim vs. Ülke. Puani o zaman gündem olmadida. Simdimi akliniza. Geldi dogru olan oynamak Gs. Namkördür cogu. Taraftarida öyle.
    Cevapla
  • muhsin 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç gerek yok
    Cevapla
  • ÖzgüR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bahaneniz hazır. Siz kendinizden başkasını düşünmeyenlersiniz. Derdiniz ülke puanı falan değil.
    Cevapla
  • bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    avucunu yalaaaaa
    Cevapla
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırak Beşiktaş'ı Avrupa daha önemli, zaten ligde bir iddiamız yok bide bunlarla uğraşılmaz. Kendileri zaten bizim başaralı olmamızı istemiyor ki maçı ertelemediler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle