Galatasaray'ın yıldızı Marcao'ya Real Betis talip!

Avrupa Ligi'ndeki 7 maçın 6'sında haftanın takımına seçilen Marcao'nun talipleri artıyor. Son olarak İspanyol ekibi Real Betis, oyuncuyu Barcelona maçında izledi ve transfer listesinin başına yazdı.

Galatasaray'ın yıldızı Marcao'ya Real Betis talip!
Galatasaray'ın yıldızı Marcao'ya Real Betis talip!
GİRİŞ 13.03.2022 10:26 GÜNCELLEME 13.03.2022 22:36
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Marcao, Barcelona maçında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray'ın yıldız stoperini izleyen Real Betis, Brezilyalı savunma oyuncusu için sarı-kırmızılıların kapısını çalmaya hazırlanıyor.

MARCAO, REAL BETIS'IN RADARINDA

Galatasaray, bu sezon Avrupa'da başarılı bir grafik ortaya koyarken, futbolcuları da gözlem altına alınıyor. Bunlardan biri de Marcao...

Avrupa Ligi'nde oynanan 7 maçın 6'sında haftanın takımına giren Brezilyalı yıldızı, Barcelona maçında Real Betis yetkilileri tribünden takip etti.

MARCAO İÇİN 15 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

İspanyol basını, bu haberi doğrularken; "Birkaç imzaya ihtiyacı olan Betis, savunma pozisyonunu güçlendirmek için hareket ediyor. Antonio Cordon da Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao'yu takip etti." ifadelerine yer verildi.

Haberin devamında ise; "25 yaşındaki savunmacı, Portekiz'in Chaves takımında 4 milyon euroya geldi ama Galatasaray'da büyüdü ve değerini katladı. Real Betis için takımının başarı garantisi olan bir defans oyuncusu. Real Betis, Marcao için riske girmeye istekli. Değeri ise şu an 15 milyon euro. Betis bu miktarı gözden çıkaracak." bilgisi paylaşıldı. (Akşam)

YORUMLAR 109
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    bes para etmez
    Cevapla
  • Osman Berk 2 yıl önce Şikayet Et
    Verin gitsin. Bir daha böyle bir fırsat gelmez.
    Cevapla
  • kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    15 milyona betis gitsin don alsın kendine..
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    degeri 100 milyon
    Cevapla
  • Çapanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    100 milyon Avro eder Yoksa bir sonraki yıl elde kalır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle