Feghouli için Mainz 05 iddiası!

Galatasaray'ın yıllık ücretinde indirim yapmasını teklif ettiği söylenen Feghouli, bu teklifi reddederek yeni takım arayışlarına başladığı iddia edildi.

Feghouli için Mainz 05 iddiası!
Feghouli için Mainz 05 iddiası!
GİRİŞ 09.03.2022 12:24 GÜNCELLEME 09.03.2022 12:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 2017-18 sezonunda West Ham United'dan kadrosuna kattığı Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli'nin sözleşmesi, sezon sonunda bitiyor.

Star Gazetesi'nin Fransız basınına dayandırarak verdiği haberde; Almanya Bundesliga takımlarından Mainz 05, sezon sonu Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan Sofiane Feghouli ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

Alman ekibinin ilerleyen günlerde Feghouli ile temas kuracağı belirtildi.

32 yaşındaki Cezayirli oyuncu, bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 27 maçın 16'sında ilk 11'de yer almıştı. Feghouli, bu karşılaşmalarda takımına 5 gol ve 5 asistle katkıda bulundu. Tecrübeli sağ kanat oyuncusu sarı-kırmızılı takım ile kariyeri boyunca ise 159 maçta 34 gol ve 32 asist kaydetti.

YORUMLAR 5
  • yolun açık olsun 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman topçular niye böyle oluyor. iş ahlakı zayıf. mainz 700 800 ya verir ya vermez bu paran 4 ye birini zor alır
    Cevapla
  • Gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    feghouli yıllık üçretinde indirim yapacaksa kalsın yapmayaçaksa yollar ayrılsın,sağ açık oynamasına rağmen forvet arkasıda oynayabiliyor , bazende skora katkı yapıyor aldığı ücrette indirim yaparsa kalması iyi olur takımımız biraz gençleşti tecrübeli isimlerinde olması gerekli.
    Cevapla
  • Bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    Güle gule
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey Afrikalılar hep sıkıntı
    Cevapla
  • hamidgil 2 yıl önce Şikayet Et
    selametle biz seni tutmayalım
    Cevapla