Ünal Aysal'dan flaş seçim çağrısı! Adaylık açıklaması...

G.Saray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, yaklaşan Mali Genel Kurul öncesi Burak Elmas'a seslenerek seçime gitmesi gerektiğini söyledi.

Ünal Aysal'dan flaş seçim çağrısı! Adaylık açıklaması...
Ünal Aysal'dan flaş seçim çağrısı! Adaylık açıklaması...
GİRİŞ 08.03.2022 10:28 GÜNCELLEME 08.03.2022 10:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da eski başkan Ünal Aysal'ın Mali Genel Kurul öncesi yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Ünal Aysal'dan da Burak Elmas'a seçim çağrısı geldi.

ÜNAL AYSAL'DAN FLAŞ SEÇİM SÖZLERİ

Galatasaray Düşünce Derneği'nin dün gece Atlı Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Mart ayı olağan toplantısına katılan Ünal Aysal, yaklaşan Mali Genel Kurul öncesi Başkan Burak Elmas'a seslendi. Bir yıllık süreçte, kendisine göre başarısızlığı açıkça ortada olan bir yönetimin ibrasızlık uygulamasına maruz kalmadan kendi iç dinamikleri ile seçime gitme kararı almasının uygun olacağını açıkladı.

ÜNAL AYSAL'DAN ADAYLIK SÖZLERİ

Aysal başkan adaylığı sorularına ise şöyle yanıt verdi:

"Galatasarayımızın başkanı var, yönetim kurulu var. Bu konunun konuşulması için gerçekten uygun zaman değil. İnşallah bir gün seçimler gelir, o zaman konuşuruz. Galatasaray taraftarlarına saygılarımı ve sevgilerimi iletmek istiyorum."

YORUMLAR 8
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Haykıracak nefesim Başkan Fatih Terim ♡♡♡♡
    Cevapla
  • Yasir 2 yıl önce Şikayet Et
    Parası bitti galiba
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelenle giden arasında fark olması gerekiyor.Bunun zamanında Galatasaray soyuldu arkadaşlar.Bize Mustafa Cengiz gibi tertemiz bir başkan lazım,Galatasaray sayesinde zengin olmayacak olan.
    Cevapla
  • Rıfat 2 yıl önce Şikayet Et
    Acıkmış...
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    GS Kulübünü mali krize sokan başkanlardan biriside sensin. Başkanlığın döneminde 2. yarı 12 tane transfer yaptınız. Yaklaşık 50. Milyon Euro harcadınız. o yaptığınız transferde sadece Ales TELLES kadroya girdi gerisi fiyasko. bunları unuttum mu sandın hadi ordan.
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    kim demiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle