Mostafa Mohamed'e 10 milyon euroluk teklif!

Bordeaux'nun Mohamed inadı sürüyor. Fransız kulübü, Mısırlı golcünün temsilcileriyle görüşmeye devam ediyor. 10 milyon Euro'luk teklif hazırlığı var.

Mostafa Mohamed'e 10 milyon euroluk teklif!
Mostafa Mohamed'e 10 milyon euroluk teklif!
GİRİŞ 04.03.2022 09:24 GÜNCELLEME 04.03.2022 23:49
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 4 milyon dolar bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, Sarı-Kırmızılılar'a ciddi bir gelir kaynağı yaratacak gibi görünüyor. Özellikle Fransız kulüplerinin, Mısırlı yıldıza olan ilgisi devam ediyor. Bu sezon kadrosuna kattığı Niang'dan beklediği verimi alamayan Bordeaux, Galatasaray'dan Mohamed'i renklerine bağlamak istiyor.

Sezon başında transferi son anda suya düşen Mısırlı forvet için tekrar kesenin ağzını açan Fransız kulübü, 10 milyon Euro'luk teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. 24 yaşındaki santrforun temsilcisiyle görüşmelerin devam ettiği, Mohamed'in iki kulübün anlaşmasını beklediği ifade edildi.

YORUMLAR 16
  • kalmali 2 yıl önce Şikayet Et
    mustafayı kaptırmayın. sonra aynı paraya aynı kalitede başka bir futbolcu almaya çalırsınız hüsrana ugrarsınız.
    Cevapla
  • Abdurrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın oyun sistemi böyle mustafa gibi oyunculara uygun değil sağdan soldan orta gelmiyor malesef .
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocukta potansiyel fazlasiyla var. Sorun, etrafinda ki oyuncularin kalitesiz olmasi. Eger baska bir takima gitsin, cok basarili olacagina inaniyorum
    Cevapla
  • yunaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    10 Milyon EURO kazan, sonra Terim gelir, transfer yapar paralar yine çöpe gider.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu takimi asiri birca sokanlarin basinda terimngelir. Hic unutmam, bur sezonda 22 futbolcu aldirip,hic birini begenmemisti. Anliyacagin hepsi kazzkti. Suan ki mevcud kadronun basarisiz olmasida takimda kinkalitesizmolmasindandir. Yani takimi kuran terimin hatasindan dolayi
    Cevapla
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir fb li olarak söylüyorum.. Bu adam bu sene bu kötü takımda sırıtıyor belki.. sezon basi formsuzdu kabul..ama yazık günah gerçekten çok yıpratıcı güçlü bir adam.. bizdeki frey e yapılan haksızlığı gs taraftarı da buna yapıyor.. fb de olmasını isteyeceğim tek santrafor şuan ligimizdeki..
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapma mostafadan bi cacık olmaz! 10 milyon fln yalan kimse vermez o kadar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle