Domenec Torrent'ten Feghouli kararı

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, Sofiane Feghouli'ye Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de yer vermeyi planlıyor.

Domenec Torrent'ten Feghouli kararı
Domenec Torrent'ten Feghouli kararı
GİRİŞ 03.03.2022 14:05 GÜNCELLEME 04.03.2022 00:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı Göztepe ve Çaykur Rizespor galibiyetleriyle büyük moral bulan Galatasaray'da zorlu İttifak Holding Konyaspor sınavının hazırlıkları sürüyor.

Takvim'in haberine göre; Rizespor önündeki futboldan çok memnun olan teknik direktör Domenec Torrent'in 11'de ufak dokunuşlar yapacağı öğrenildi. Torrent'in Alexandru Cicaldau'nun performansını yetersiz bulduğu ve Sofiane Feghouli'yi 11 monte edeceği belirlendi. Rize maçının son bölümünde oyuna giren Cezayirli yıldız 10 dakika içinde 2 asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Forvet bölgesinde kararsız olan Torrent'in Gomis ve Mustafa Muhammed arasındaki tercihi maçtan kısa bir süre önce vereceği de gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR 7
  • Enteresan 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi oyuncu da ilk 11 de başlayınca olmuyor bir türlü sonradan girince etkili nedense böyle yani
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi halttan anlamıyorsun
    Cevapla
  • Düşün 2 yıl önce Şikayet Et
    5 para etmez.10 maçta 1 maç var 9 sahada gezer Kovun gitsin
    Cevapla
  • Gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Feghouli geleçek sezonda takımımızda kalmalı sağ açık bölgesinde oynamasına rağmen forvet arkasıda oynayabiliyor takıma genç isimler aldılar, feghouli takıma tecrübe katar bazı maçlarda skora katkı sağlıyor .
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmenin sonuna geldiği için ekstra efor sarfediyor çünkü kendisine bu rolü verebilecek başka bir takım bulamaz bu seviyede. Ama onun yerine daha fazla lider kişiliğe sahip bir oyuncu almak daha mantıklı çünkü elini taşın altına koyma konusunda yeterince sınıfta kaldı. Ayrıca doymuş oyunculardan kurtulmak lazım gemisi bakın yaşla alakası yok bu işin başarıya açlık motivasyon kişiyle alakalı.
    Cevapla
  • Feghoulifanclub 2 yıl önce Şikayet Et
    Fwghouliyi severim ama dediğin şey saçmalık. Senin gibi düşünen yöneticiler yüzünden gs bu halde. Herif 2 maç iyi oynuyor sonra 40 maç ortada yok senede bonuslarla 4milyon alıyor , zaten bitti sözleşmesi bidaha bu tarz işlere girişmemek dileğiyle
    Cevapla
  • hamidgil 2 yıl önce Şikayet Et
    keyfine top oynuyor lider vasfı yok Türkiye de ki yabancı futbolcular icinde en kaliteli olanlardan biri lakin oynamıyor yapacak bir şey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle