Torrent'ten dikkat çeken Fatih Terim sözleri!

Galatasaray'da Fatih Terim sonrası görevi devralan İspanyol teknik direktör Domenec Torrent önemli açıklamalarda bulundu.

Torrent'ten dikkat çeken Fatih Terim sözleri!
Torrent'ten dikkat çeken Fatih Terim sözleri!
GİRİŞ 02.03.2022 16:43 GÜNCELLEME 02.03.2022 16:44
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray 'da Fatih Terim sonrası göreve gelen İspanyol teknik direktör Domenec Torrent yayıncı kuruluş beIN Sports'a önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'a neden tercih ettiğini ve projelerini aktardı.

İspanyol teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

"Başkan Burak Elmas bana Galatasaray'ın tarihini anlattı. Gerçekten çok etkilendim. Bu kadar büyük bir kulübün parçası olmanın ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Buraya geleli 45 gün oldu ama Galatasaray benim için çok özel bir kulüp. Bir gün buradan ayrılsam da yine Galatasaray'ın maçlarını izler, tarafını tutarım."

"Galatasaray, Türkiye'nin 4 yıldızlı tek takımı. Bu takımın teknik direktörü olmaktan onur duyuyorum. Katalonya'da Girona bölgesindenim. O bölgede Türk futbolu denince akla ilk Galatasaray gelirdi."

"Ben buraya gelmeden önce hep 1. antrenördüm. Sadece Pep'in ekibinde 2. antrenördüm."

Pulgar açıklaması

"Benim gözümden bakarsak takım, birçok açıdan kendini geliştirdi. Erick Pulgar daha fazla süre alacak. Top tekniği iyi. Futbolu çok kolay oynayabiliyor."

'Fatih Terim'e çok büyük saygı duyuyorum'

"Sayın Terim'den sonra baskı hissetmedim, oluşturuldu. Ben kendisine çok büyük saygı duyuyorum. Sadece Türkiye için değil, Avrupa için de önemli bir isim. Ben buraya Sayın Terim'le karşılaştırılmak için değil Galatasaray'a katkı vermek için geldim."

YORUMLAR 15
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    ne fatih terimmiş beee,evet galataraya çok faydası olduğu gibii çok batırdığıda olmuştur..Türk futboluna kardan çok zarar getirmiştir
    Cevapla
  • kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca boşta.Madem Avrupa çok tanıyor,niye bir tek kulüpten teklif yok?
    Cevapla
  • Lbzşhxş 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocamı tek geçerim Kimse onun yerini tutamaz
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Asla küçülmeyiz ve küçülmeyecegizde asla
    Cevapla
  • Furkan Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Torrent daha önce hiçbir Türk takımında görev yapmamış. Süper lige hakim olmadan görevin başıns getirildi. İlla ki alışma süreci olacaktır 4-5. Haftadan sonra takım kalkınmaya başladı. Daha çok pas yapıyoruz daha çok oyun kuruyoruz. Kimse kusurs bakmasın ama orta sahadan başlayan paslaşma kalemizd kadar geliyordu, rezil vasıfsız faydasız bi oyun tekniği vardı Fatih Terimin. Benim torrente saygım güvenim sonsuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle