Nihat Kırmızı: Arda bizim kaptanlarımızdan

Galatasaray'da 35 yaşındaki oyuncu Arda Turan'ın, fizik durumu ile takımın çok gerisinde kalması nedeniyle artık sadece antrenmanlara alınacağı iddia edildi.

Nihat Kırmızı: Arda bizim kaptanlarımızdan
Nihat Kırmızı: Arda bizim kaptanlarımızdan
GİRİŞ 01.03.2022 14:18 GÜNCELLEME 02.03.2022 00:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Göztepe deplasmanından sonra Çaykur Rizespor maçında da kadroya alınmayan Arda Turan hakkında, "Kadro dışı bırakılacak" iddiaları ortaya atılmıştı.

Sabah gazetesindeki habere göre, teknik heyet ve yönetimin gündeminde Arda'ya disiplin cezası uygulamak yok. Ancak 35 yaşındaki futbolcuyu, teknik direktör Torrent önümüzdeki haftalarda da 21 kişilik maç kadrolarına almayı düşünmüyor.

Fizik ve tempo olarak takım arkadaşlarının gerisine düşen tecrübeli oyuncu, sezon sonuna kadar sadece idmanlara çıkacak ancak zorunda kalınmadıkça oynatılmayacak. Sözleşmesi sona erecek Arda, haziran ayında futbolu bırakacak.

Galatasaraylı yöneticiden açıklama

Basında kadro dışı bırakıldığı iddiaları yer alan takımın bir diğer kaptanı Arda Turan ile ilgili kesinlikle bir problemlerinin olmadığını belirten Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi ve sarı kırmızılı kulübün futbol takımından sorumlu yöneticilerden biri olan Nihat Kırmızı, Ajansspor'a yaptığı açıklamada "Bir futbolcunun maç kadrosunda olmaması kadro dışı olduğu anlamına gelmiyor. Arda bizim kaptanlarımızdan. Arda'nın Avrupa tecrübesi bize güç katacak. Teknik konularda tek yetkili hocamız. Galatasaray'da bu hep böyledir. Morutan için de aynı şekilde. Tercihler tamamen teknik heyetin. Teknik heyet de yerli kuralı gibi birçok faktörü düşünerek maç kadrosunu seçiyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 8
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    terim kovulduktan sonra takımın aleyhine çalışıyor desem inanırmısınız inanmıyorsanız araştırın banane yaw teriiim teriiim alın size terim her türlü zarar veriyor
    Cevapla
  • ARDA TURAN 2 yıl önce Şikayet Et
    arda turan 6 AYLIĞINA ANADOLU NİGDE TAKIMINDA OYNAMALI. HEM KAPTAN OLMALI HEM KADRODA OLMALI. TAKIMA ABİLİK YAPMALI.ORADAKİ OYUNCULARI HEM ATEŞLEMELİ HEM KARİYERE HAZIRLAMALI.HEM TAKIMA HAVA GETİRMELİ.
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Arda'nın olmadığı her maç Galatasaray için puan alma olasılığı çok daha fazla olan maçtır. Galatasaray taraftarı olmak takımda otomatik oynamayı gerektirseydi 25 milyon potansiyel futbolcunuz olurdu. Profesyonel olmadıktan sonra takıma vereceği tek şey zarardır ki geldiğinden beridir çokça verdi zaten.
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim ve Arda Turan düşmanlığı burada yorum yazan bir kısım seviyesiz insanlara nasip olmuş.
    Cevapla
  • hamidgil 2 yıl önce Şikayet Et
    sorunlu ikili kabul etmek lazım
    Cevapla
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    bence klübün sokagından bile gecmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle