Sumudica'dan Morutan ve Cicaldau açıklaması!

Süper Lig'de son olarak Yeni Malatyaspor'un başında olan Rumen teknik adam Marius Sumudica, Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Cicaldau ve Morutan'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Sumudica'dan Morutan ve Cicaldau açıklaması!
Sumudica'dan Morutan ve Cicaldau açıklaması!
GİRİŞ 26.02.2022 12:10 GÜNCELLEME 26.02.2022 17:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında Romanya'dan yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyip transfer ettiği Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan, beklentilerin altında kaldı. Sarı-kırmızılı taraftarların hayal kırıklığı yaşadığı 2 oyuncuyu vatandaşları Marius Sumudica da eleştirdi.

50 yaşındaki Rumen teknik adam, ülkesinin basınından Digisport'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Morutan ve Cicaldau'nun durumu kötü. Morutan çok yetenekli bir oyuncu ama yavaş, hızı düşük ve düşük hızlı futbolcular Türkiye'de oynayamıyor. Özellikle ilk 11'de oyunculardan hız bekleniyor. Oynadığı zaman da kendi bölgesinde değil kanatta değerlendiriliyor. Onu forvetin arkasına koymak, özgürlük vermek gerekiyor. Cicaldau orada henüz tükenmiş değil ama kötü gidiyorlar."

"GALATASARAY İÇİN BÜYÜK PİŞMANLIK"

"Hiç göze hoş gelecek bir futbol oynamıyorlar. Buraya geldi ama liglerdeki fark bu. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, ikisinden de vazgeçmek istiyor. Morutan ve Cicaldau, sezon başında büyük umutlarla getirildiler ama beklentilerin çok uzağındalar. Galatasaray için büyük pişmanlık."

Olimpiu Morutan, Galatasaray formasıyla bu sezon oynadığı 35 maçta 4 gol attı ve 5 asist yaptı. Cicaldau ise bu sezon Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 32 maçta 5 gol attı ve 2 asist kaydetti.

YORUMLAR 10
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında para için terk eden bir futbolcu,çıkarı için tekrar yapmayacağını kim bilir. Bence Burak elmas en doğrusunu yapıyor. Benim yanımda emre neise Okanda aynısı.
    Cevapla
  • Boş yapma 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş konusan cok burada da asil dikkst edilmesi gereken cumle morutan kendi bolgesinde oynamiyor. Hakli terim kimi nerde oynatacgini bilmedigi icin normal performans düşmesi.
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak elmas çıkmış geçmiş dönemleri karıştırıyor. Sen önce 10 milyonluk kazığın hesabını ver. 10 milyon bonservis daha menejerlere ne verdiler acaba.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    terim sağolsun bi avuç para verdirdi.. artık kimler ne kadar komisyon aldı bellli değil
    Cevapla
  • Muhabir 2 yıl önce Şikayet Et
    terim aracılığı ile galatasaray'a atılan kazıklardan sadece iki örneği
    Cevapla
  • ediz 2 yıl önce Şikayet Et
    belli senin futboldan anladıgın yada fatıh terımımı kıskanıyosun e tabı turkıyede onun aldıgı kupaları alabılcek teknık adam yok haklısın
    Cevapla
  • Cihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanların en iyi iki transferi
    Cevapla
  • Fırat 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim;G.Sarayın transferlerden 100 milyon dolardan daha fazla zarar etmesine neden olmuştur.Taraftarın alın emeğini çarçur edenlerin hesap vermesi gerek.İstifa et,tazminatı al.Bu kadar basit olmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle