Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki görüntüsüyle ilgili açıklama

Galatasaray'ın genç ismi Halil Dervişoğlu, Göztepe maçında kazanılan ikinci penaltıdan sonra yedek kulübesindeki görüntüsüyle gündeme gelmişti. Milli futbolcu konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki görüntüsüyle ilgili açıklama
Halil Dervişoğlu'ndan Göztepe maçındaki görüntüsüyle ilgili açıklama
GİRİŞ 23.02.2022 18:51 GÜNCELLEME 23.02.2022 18:51
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe ile Galatasaray arasında oynanan, 4 penaltı kararının çıktığı karşılaşmada Galatasaray forveti Halil Dervişoğlu'nun bir karesi çok konuşuldu.

Skor 2-2 iken 90+6. dakikada Emre Kılınç'ın penaltı pozisyonu için ekrana gelen Arda Kardeşler'in penaltı kararı vermesinin ardından sahadaki ve yedek kulübesindeki bütün futbolcuların sevindiği anlarda Halil Dervişoğlu'nun yedek kulübesinde oturduğu, ekrana yansıdı.



Yaşanan bu gelişme üzerine Halil Dervişoğlu bir açıklama yaptı.

Milli futbolcu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Değerli Galatasaray camiasına ve taraftarlarına, Göztepe maçındaki görüntü nedeniyle bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Öncelikle Galatasaray da olmaktan ve bu formayı terletmekten ve Galatasaray'ın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim.

Son maçtaki görüntünün sebebinin müsabakada istediğim performansı sergileyememekten ve takıma gerekli katkıyı sağlayamamış olmaktan kaynaklanan yaşadığım üzüntü sebebiyle olmuştur. Bilinçli veya herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur.

Oyunda olayım ya da olmayayım, her zaman takımımın kazanmasını ister ve bunun için elimden gelen çabayı sarf ederim ve bundan sonrada edeceğim."

YORUMLAR 18
  • fuat 2 yıl önce Şikayet Et
    il eliyle yılan tut gerisini yalan tut.kiralık olunca oynamıyor.3 4 sezondur kiralananları görüyoruz.kendi topçun olursa canla başla kiralık olursa böyle
    Cevapla
  • omerex 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaww he hee!!! insanlar kendisi malken karşısındakinide mal zannedermiş derler!!!!
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Medya Galatasaray’ın oyuncuları kaşını oynatsında haber yapalım derdinde.
    Cevapla
  • Uzman 2 yıl önce Şikayet Et
    Halilden gol ve goller bekliyoruz ,gsnin ve milli takımın buna ihtiyacı var bir an önce toparlamaya bak
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ülkemizde şanslı gençlerden sinşz millet asgeri ücret ile çekişiyor bu kaç hafta mazaret insaf inşallah kümeye dülersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle