Ömer Bayram'dan eleştirilere cevap!

Galatasaray'ın Göztepe'yi deplasmanda 3-2 mağlup ettiği müsabakada neden olduğu penaltı sebebiyle eleştirilere maruz kalan Ömer Bayram, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Ömer Bayram'dan eleştirilere cevap!
Ömer Bayram'dan eleştirilere cevap!
GİRİŞ 22.02.2022 20:13 GÜNCELLEME 23.02.2022 09:56
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Son dönemdeki performansı nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarlardan sıkça eleştiri alan Ömer Bayram, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hepimiz hayatta, elimizde olmadan istemediğimiz hatalar yapabiliriz. Bu hatalar bazen hem kendimizin hem de başka insanların üzülmesine sebep olabilir. İstemediğimiz sonuçlar ortaya çıktığında ise asıl görevimiz o hatayı telafi etmek için çaba göstermektir. Umutsuzluğa kapılıp pes etmek değil.

Futbol da tıpkı hayat gibi sürprizlerle dolu aynı zamanda da hatalara çok açık bir oyun. Üzülerek dile getiriyorum ama maalesef ben de dün akşam oynadığımız oyunda, yaptığım bir hata sonucu takımıma bir penaltı kaybı yaşattım. Takım arkadaşlarımın gösterdiği çaba ve muhteşem özveri ile bu hatayı telafi etmeyi başarabildik.

Bizler Galatasaraylıyız, biz Galatasarayız.. Şanlı taraftarımızın desteğiyle kocaman bir aileyiz. Tarihimizde olağanüstü bir gurur ve eşsiz başarılar var. Bu büyük camianın kaptanlarından biri olabilmenin verdiği muhteşem gurur ve getirdiği büyük sorumluluğu da göz önüne alarak şunu söyleyebilirim ki şu anın aksine, yeniden Galatasaray’a yakışır bir duruma gelebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bunu şanlı taraftarımıza ve büyük kulübümüze borçluyuz. Tüm kalbimle ve azmimle söylüyorum, güzel günlerimiz çok yakında."

YORUMLAR 37
  • Norşinli13 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen GS yi haketmiyorsun babelden sonra ilk gidecek oyuncunun sen olmasini herkes istiyor taraftar olarak
    Cevapla
  • Rifiko 2 yıl önce Şikayet Et
    Düzeltme 2 penaltıya sebebiyet ve hata volume kaçtayız biz sayamıyoruz artık.ortanın sol tarafında iyi oynuyorsun ama sol bek olmaz oynayamam demek lazım
    Cevapla
  • Sssss 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim taçta sen kornerde sen duran topta sen faulde sen frikikte sen iyiki penaltıya gitmiyorsun bıktık beceremiyorsunda ama hepsine gidiyor göze batıyorsun hocandan söyle seni solbekte değil orta sahada oynatsın ..
    Cevapla
  • Ömer çevik 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Bayram aciklaman güzel taraftar 2019 daki Ömer'i bekliyor sen elinden geleni yap yabancılar gidici Türkler kalıcı bari son sezonunuz olabilir takımı yeniden toparlayin ilk 6 da olucaksiniz .
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kerem kendi bünyesinden çıkmadı. Bilgin bu kadarsa,ilgini harcama.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle