Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a ret!

Galatasaray’da ateşten gömleği kimse giymek istemiyor. Çıkış yolu arayan Başkan Elmas, Dürüst'ün ardından Albayrak'ın kapısını çaldı. Ancak o da ailesine zaman ayırmak istediğini söyleyerek görevi kabul etmedi.

Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a ret!
Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a ret!
GİRİŞ 16.02.2022 12:30 GÜNCELLEME 16.02.2022 12:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sezon başından beri ligdeki kötü gidişatı bir türlü tersine çeviremeyen başkan Burak Elmas'ın bir kez daha yaptığı hamle boşa çıktı. Takımı düzlüğe çıkarmak adına Fatih Terim'i görevden alan ancak Torrent'le daha da kötüye giden Galatasaray'da idari değişiklik de masadaydı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Bir süre önce yakın arkadaşı Ali Dürüst'ü Sportif A.Ş.'ye geçmeye ikna edemeyen başkan Elmas'ın geçtiğimiz günlerde aynı teklifi Abdurrahim Albayrak'a yaptığı ortaya çıktı. İkili arasında gerçekleşen görüşmede Albayrak'tan futbolun başına geçmesi istendi ancak olumlu cevap alınamadı.

6 ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ

Bu süreçte camianın duayenleri ile Aslantepe'de iki kez toplantı yapan Elmas'ın ekibini zayıf gören eski başkanlar ve yöneticiler, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak gibi isimlere ihtiyaç olduğunu vurgulamış ve de güvenoyuna gidilmesi yönünde tavsiyede bulunmuşlardı. Galatasaray'da 4 farklı dönemde yöneticilik yapan Abdurrahim Albayrak tam 6 şampiyonluk gördü. Florya'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında köprü olan Albayrak, kasa kolaylığı sağlayarak birçok krizi önlemişti.

YORUMLAR 9
  • TAYFUN CEYLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben fanatik bir GS liyim.Fatih Terim milli takım ve GS kariyeri bitmiş bir T.direktör.Geçen yıldan beri yaptığı ve yaptırdığı transferlerle takım bu hale geldi.Eğer GS gömleği dışında başka forma giysin başarılı olamaz.İgor Tudor başarılı giderken KAYBETTİĞİ VİZYONU TEKRAR KAZANDIRMAK için kovdular ve F. Terimi getirdiler.Şu anki yönetim onun sıkıntısını çekiyor.Galatasarayın 3 futbolcusunu alın Konyaspora verin şampiyonluğa oynar..
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak Elmas Gs ın takım otobüsüne muavin olamaz.Terim ve etkileri gs dan silinmedikçe ga düze çıkamaz.Gs düşmez.ama bu duruma düşürenlerden kurtulmadıkça gs asla düZelmez.yazık koca gs kepaze ediliyor.
    Cevapla
  • Gs es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakında Avrupa fatiği Cimbom Galatasaray başkanı ben olacağım en azından sizden daha iyi oyuncu alırım
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs para bitti aşk bitti,hırıszlar gs soydu bitirdiler..
    Cevapla
  • Tabi 2 yıl önce Şikayet Et
    Laz usağı alacağını aldı gs den gelir mi daha diagne belhanda kimin kazığı gs ye bi açıklayın belhandayı 8 milyon verdiler sampiyonluk arkası neden satmazsın. Bunlar ticarettten anlıyosa arap olyım muhtemelen bunlar para koyup yahudiler yönetiyor sirketlerini yoksa yönettikleri klüpleri görüyoz!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle