Yusuf Günay'dan Galatasaray yönetimine gönderme

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Yusuf Günay sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı kulübün durumuyla ilgili eleştiride bulundu.

Yusuf Günay'dan Galatasaray yönetimine gönderme
Yusuf Günay'dan Galatasaray yönetimine gönderme
GİRİŞ 13.02.2022 13:16 GÜNCELLEME 13.02.2022 13:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Yusuf Günay sosyal medyadan yönetimi hedef aldı.

Mustafa Cengiz yönetiminde görev yapan Yusuf Günay, Galatasaray'ın durumuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Zor günler geçiren ve son olarak Kayserispor ile sahasında 1-1 berabere kalan Galatasaray'da yönetimi hedef alan Günay, "Ne kadar hazindir ki; gerçeğin değil algının peşinden gitmenin bedelini maalesef ağır bir şekilde camia olarak ödüyoruz. Bununla birlikte, önceki yönetimleri her toplantıda kıyasıya eleştirenler, her fırsatta gazetelere üst perdeden süslü püslü beyanat verenler bu kez suskun." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • ali ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf bey İmam Hatipte beraber okuduk bırak şu gereksiz işleri de gel o zeka ve yeteneklerini biraz da Allah yolunda kullan. Alnın zaman zaman secdeye gittiği için seçilemediniz ve hedef alındınız.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun.
    Cevapla
  • yürk 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin ve rahmetli Mustafa cengiz başkanın ahı var
    Cevapla
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı Mustafa Cengiz ve yönetimine büyük haksızlık yapıldı
    Cevapla
  • Arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala bu yamak antrönörü ne tutuyor aptal yönetim göztepede yenecek yenecek diye hiç heveslenmesinler bu gidiş düşecek takım hiç olmassa okanı getir kalan maçlarıda kaybetme puan olarak gs Arap atı gibi gs ye gasp yapıyorsunuz bu akılla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle