NEF Stadı'nda 6 işareti yaptı ortalık karıştı!

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray'ın Kayserispor'u konuk ettiği maçta İbrahim Akdağ'ın yaptığı "6" işareti sonrası tansiyon yükseldi.

NEF Stadı'nda 6 işareti yaptı ortalık karıştı!
NEF Stadı'nda 6 işareti yaptı ortalık karıştı!
GİRİŞ 12.02.2022 21:46 GÜNCELLEME 12.02.2022 21:46
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Nef Stadı'nda oynanan müsabakada Galatasaray ile Kayserispor, 1-1 berabere kalırken; Hürriyet gazetesinin haberine göre İbrahim Akdağ'ın yaptığı hareket ortamı gerdi.

Kayserisporlu futbolcu İbrahim Akdağ, müsabakanın son anlarından oyundan alınırken sarı kırmızılı tribünlere "6" işareti yaptı.

İbrahim Akdağ'ın bu hareketi sonrası gerginlik yaşanırken maç sonunda Galatasaraylı savunmacı Semih Kaya'dan sert tepki geldi.

İbrahim Akdağ'ın hareketine sinirlenen ve Akdağ'ın üzerine yürüyen Semih Kaya, araya girenler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

YORUMLAR 61
  • Dikkat edin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu İbrahim Akdağ falcaonun koluna bir sonraki maç Muhammet Mustafa’nın dirseğine kafası getirip Çarptı ve bu Galatasaraylı oyuncular atıldı Mustafa atılmadan 2 hafta önce asporda Gürcan biliginç denen bir yorumcu Mustafa çok dirsek atıyormuş haftaya Ankaragücü maçında atılabilir dedi ve sinsi bir şekilde güldü. Sunucu haftaya değil bir sonraki hafta Ankaragücü maçı dediğinde o zaman foyası merdane çıktı. İbrahim Akdağ ya dikkat edin ve çevresindeki bu gazeteci bozuntularının söylemlerine ağızlarından kaçırıyorlar pis niyetlerini. Gslılar bu İbrahim Akdağ’ya çok dikkat etmeli
    Cevapla
  • Fatih terim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada fenerbahçenin galatasaraydan 7 yemişliği var
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    baskette evet
    Cevapla
  • Fbfener 2 yıl önce Şikayet Et
    Millattan önceki maclari sayacaksan sampiyonluklarida sayman gerekir
    Cevapla
  • Namyelüs 2 yıl önce Şikayet Et
    Boğaya kırmızı,Galatasaray'a 6 göstermeyin.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Dandik takımı karıştırıyorsun galiba.
    Cevapla
  • Cüneyt 2 yıl önce Şikayet Et
    Özür dilerim yanlış bir dokunuş oldu.
    Cevapla
  • Erciyes 2 yıl önce Şikayet Et
    Dandik ligin agliyan takimini elimizden kacirdik simdiye kadar yandas gazetelerle yandas hakemlerle kazaniyordunuz yandas devlet adamlariyla kazandigniz günleri ne cabuk unuttunuz dandik takim siniz artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle