Burak Elmas: Ben de olsam ‘Yönetim istifa’ diye bağırırdım!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, "Tepkileri son derece haklı ve normal buluyorum" dedi.

Burak Elmas: Ben de olsam ‘Yönetim istifa’ diye bağırırdım!
Burak Elmas: Ben de olsam ‘Yönetim istifa’ diye bağırırdım!
GİRİŞ 12.02.2022 10:54 GÜNCELLEME 12.02.2022 22:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, gündeme dair konuştu.

Elmas'ın açıklamaları şöyle:

“Tepkileri son derece haklı ve normal buluyorum. Futbol takımı bu puandayken ben de tribünde olsam isyan ederdim. Belki de ‘Yönetim istifa' diye bağırabilirdim.”

“Tepkinin peşine takılan kötü niyetli insanlar var. Bunu kabul etmiyorum. Bana ve yönetimime orantısız bir tepki var. Taraftar maç sonucuna bakar. Finansal duruma, borca bakmaz. Onun için 3-4 senelik planlar yapmak kolay değil. Böyle bir puan durumunu kim düşünebilir? Kaliteli ayaklarımız var.”

"Ben Galatasaray'ın geleceğini kurtarmayı planlıyorum"

“Ben Galatasaray'ın geleceğini kurtarmayı planlıyorum. Hemen olmayabilir. Taraftar tepki verebilir ama üyelerimizin bir bölümü, sıkıntıların farkında olup destek vermesi gerekirken seçim ve başkanlık için uğraşıyor. Fikri olan varsa gelsin bize yardım etsin.”

“Ben ‘Başkanım' diye ortalıkta gezen biri değilim. Yaptığım basın toplantısında ekibine yönelik sistematik saldırıların önüne geçmek için ‘Kararı ben aldım' dedim.”

"BİR GALİBİYET YETER"

“Torrent’in sözleşmesinde tazminat maddesi yok. 1 buçuk senelik kontratı var. Yazılan maaş rakamları da doğru değil. Takımla iyi çalışıyor. Zıplama olacak, bir galibiyet lazım. Oyuncular için de çok zor. Yuhalanmak, ıslıklanmak onlar için de çok kolay değil.”

"HAKEM HATALARI KASITLI"

“Ciddi hakem hatalarına maruz kaldık. Birçoğuna da kasıtlı uğradık. Bunları TFF ve MHK'ye söyledik. Ama hakemleri tartışmamamız, kendimize bakmamız lazım. İyi oynayıp hakemleri konuşturmamak lazım. Hakemlerimiz çok, çok, çok kötü. Ciddi temizlik şart. Bütün kulüpler de bunu söylüyor. VAR hakemi ile saha hakemi ayrılmalı. VAR'da sürekli protokol değişti. Eskiden hakem görüntüsü bile yayınlanmazdı.”

“Bir takım saha içi ve saha dışı etkenler oldu. Trabzon maçında ilk yarıdaki futbolu ligimizde oynayan yok. Bu sene o kadar çok kırılma anı yaşadık ki, kolay değil. 2-3 atacağımız bir maçta her şey dönüyor.”

"ALİ KOÇ İLE ÇIKARIMIZ ORTAK!"

“Ligin marka değeri çok önemli. Birbirimizle kavga edersek, ufalan pastada daha çok sıkıntı yaşarız. Büyükler olarak birlikte hareket etmeliyiz. Hakemler, naklen yayın, cezalar konusunda birlikte çalışmamız lazım. Ali Koç ile iletişimimiz ortak çıkarlar adına önemli.”

YORUMLAR 17
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    İlla illa illa illa illa illa ki Fatih Terim♡♡♡♡
    Cevapla
  • Galatasaray lı 2 yıl önce Şikayet Et
    Grzkl , zaten bu takımı bu hale getiren terim gelsinde takımı düşürsün onu mu istiyorsun. Allahım ne olur futboldan anlamayan seviyesizleri bu takımdan uzak tut.
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    ali koç mu getirtti bunu ya , bırakın gidin arkadaş
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ilahi başkan şahane bir adamsın vallahi. bir kulüp herşeyi ile nasıl batırılır örneği ile bize gösterdin.
    Cevapla
  • Özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tff ye hakem hatalarının kasıtlı olduğunu söyleyeceksin taraftara değil, zaten bizler biliyoruz. Ezik başkan elmas, bırak git... Yalan dolan işler seninki...
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    İlla illa illa Fatih Terim♡♡♡♡
    Cevapla
  • Galatasaraylıyım 2 yıl önce Şikayet Et
    Aptl , git evine al terimi. Bunu bu hale getiren soytarator sende kapa çeneni. Futbol zekası gıt adam sende
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle