'Galatasaray'da beni mutlu eden üç şey...'

Galatasaray'a 3.5 yıl aradan sonra geri dönen Bafetimbi Gomis, GS Mobil uygulaması üzerinden üyelere özel açıklamalarda bulundu.

'Galatasaray'da beni mutlu eden üç şey...'
'Galatasaray'da beni mutlu eden üç şey...'
GİRİŞ 11.02.2022 09:58 GÜNCELLEME 11.02.2022 20:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

GS Mobil uygulaması üzerinden sorulara içtenlikle yanıt veren ve Galatasaray'ın yeni transferi Bafetimbi Gomis'in açıklamaları şu şekilde;

"İDOLÜM WEAH&DROGBA"

Kariyerimin son zamanlarında kalan 2-3 yılın keyfini çıkarmak istiyorum. Galatasaray'a yeniden geri dönmek ilk gün, inanılmaz bir his. Aileme geri dönmek gibi.

Galatasaray'da beni mutlu eden üç şey; Kazanmak, taraftarla bütünleşmek ve goller atmak. Eski takım arkadaşlarımdan en iyisi Selçuk İnan'dı...

Neden 18 numarayı tercih ediyorum? Çünkü 18 numara benim ilk forma numaram. En başından beri. O yüzden 18'i tercih ediyorum. İdollerim çok var. Biri George Weah... Diğerleri Seedorf ve Drogba.

"SAHADA 11 KİŞİDEN FAZLASINIZ "

Genç oyuncular vücuduna iyi bakmalı. Tutkularınıza ve işinize zaman ayırın ve de odaklanın çünkü zaman çok çabuk akıp gidiyor. Gol atma şeklim fark etmiyor benim için. Yeter ki çizgiyi geçsin. Attığım en güzel golü değil, ben her zaman geleceği konuşmayı severim. Umarım Kayseri'ye gol atarım ve en güzeli o olur.

Evimizde oynadığımız Beşiktaş maçı unutmadığım maçlar arasında. Karabük ve Bursa'ya karşı hat-trick yapmıştım. Her zaman söylediğim gibi; Galatasaray için oynuyorsanız sahada 11 kişiden fazlasınızdır. Gerçekten 12 kişi sahaya çıkıyoruz taraftarımız sayesinde. Çünkü bizim taraftarlarımızın şöhreti dünya çapında. Galatasaray taraftarlarını dünyada herkes tanır.

"İSTANBUL DÜNYANIN EN HARİKA ŞEHRİ"

Bafetimbi Gomis, İstanbul'a olan hayranlığını ise şu sözlerle dile getiriyor: "İstanbul, dünyanın en güzel şehri. Çok kendine has. Hayat zor olsa da insanlar her zaman mutlular ve yardım etmeye hazırlar."

"SERPME KAHVALTI ÇOK GÜZEL"

"Türk yemekleri içinde en fazla serpme kahvaltıyı seviyorum. Türk yemeği olmayanlardan ise annemin yaptığı Senegal yemeklerini seviyorum."

"ŞANSIM YOKTU"

"Futbolcu olmasaydım ne olurdum bilmiyorum. Sanırım başka şansım yoktu. Bu benim için hayaldi. Gerçekleştirmek için her şeyi yaptım."

"DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİZ"

Galatasaray taraftarına da çağrıda bulunan Bafe, "Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Daha güçlü olarak geri döneceğiz. Maç maç düşünüp, takım olacağız ve bu ruha ihtiyacımız olacak. Ama desteğinize ihtiyacımız var. Çalışıp Galatasaray'ı zirveye taşımalıyız" dedi.

"İYİ BAYRAMLAR"

Frasnız yıldız, Türkçe fazla bilmediğini ancak "en çok kullandığın Türkçe kelime hangisi" sorusuna ise; "İyi bayramlar" yanıtını verdi.

YORUMLAR 15
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    36 yaşında bi çuval para al ve mutlu olma ..3 maddeye gerek bile yok
    Cevapla
  • mstf 2 yıl önce Şikayet Et
    sizi mutlu eden 3 şey para para yine para
    Cevapla
  • Hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim küme düşürecek kurduğu takımla ama hala terim diyenler var
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    O üç şey olsa olsa para para para dır benden söylemesi.
    Cevapla
  • Fbli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı futbolcularınTürkiye de sevdiği üç şey ; para, para , para . Geçen sene üç kuruş için bırakıp gitti. Bizim kulupler onursuzca davranıyor böyle adamları almamalı tekrardan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle