Fatih Terim'den başkanlık kararı!

Sezon ortasında Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim'in başkan adaylığı için herhangi bir girişimi olmadığı belirtildi.

Fatih Terim'den başkanlık kararı!
Fatih Terim'den başkanlık kararı!
GİRİŞ 07.02.2022 21:01 GÜNCELLEME 07.02.2022 21:01
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Sezona 3 yıllık gençlik operasyonuyla başlayan Fatih Terim'li Galatasaray, Avrupa'da grubunu lider bitirse de Süper Lig'de istediğini alamadı. Terim'in öğrencileri zirve yarışından erken koptu.



İstenilen sonuçların alınmamasının ardından başkan Burak Elmas'ın isteğiyle teknik direktör Fatih Terim'in görevine son verildi.



GALATASARAY MART AYINDA SEÇİME GİDECEK

Mart ayında Galatasaray'da yapılacak olağan genel kurul toplantısında Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi durumda sarı-kırmızılı camia seçime gidecek.



Oda TV'nin yaptığı haberde Fatih Terim'in Vadi İstanbul'da ofis açtığı ve seçim hazırlıklarına başladığı yer aldı.



Aynı kaynağa göre Fatih Terim’in listesinde Ahmet Yüce, NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Timur, Galatasaray eski Başkan Yardımcısı Avukat Rezan Epözdemir, iş insanı Bahattin Demirbilek ve Ali Yüce gibi isimlerin yer alacağı iddia edilmişti.



FATİH TERİM'İN HERHANGİ BİR GİRİŞİMİ YOK!

Spor Arena'da yer alan habere göre Galatasaray'dan ayrılığı sonrası başkanlığa aday olacağı konuşulan Fatih Terim'in bu konuda bir girişimi yok. Ailesiyle Bodrum'da olan deneyimli hoca, başkan adaylığı ile alakalı bir karar ya da tasarrufta bulunmuş değil.

YORUMLAR 68
  • Eren Atille 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim galatasarayı önce vezir eti sonra rezil etti
    Cevapla
  • yunaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Kaprisli Terim bir daha GS idaresini görmemelidir.
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray bu adam haricinde bir şey yapamaz.
    Cevapla
  • hak 2 yıl önce Şikayet Et
    kararını verdi falan derken sanki kendi elinde..100 kere aday olsun 1 kere bile seçilemez.galatasarayın brujuvasından kimsenin haberi yok galiba.saha daki işlere benzemez o iş.galasaray liseli kitle, kendini milletin üzerinde gören tuhaf ve fransız kültürü ile yetişmiş kasıntı bi grup..fatih terimin borusu bir tek sahada öter oda kalmadı gerçi..bu adam gs dışında hiç bi şey yapamaz..
    Cevapla
  • kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık zamanı geldi . Terim yükselmeli ve başkan olarak da avrupa ve lig şampiyu olmalıki futbol bilmeyen yöneticiler temizlenirse Ülkede daha tempolu futbol aynanacaktır....
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışlıkla beğeni attım. Türk futbolu asıl terim gibi teknik direktörlerden kurtuluşa bir yere varır artı şu futboldan anlamayan taraftar grubu varya işte bunlardan kurtulursa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle