Galatasaray'ın gol atamayan forveti Babel

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in henüz hazır olmaması, Mostafa Mohamed'in Afrika Uluslar Kupası'nda forma giymesi sebebiyle Domenec Torrent, Alanyaspor karşısında forvetteki tercihini Ryan Babel'den yana kullandı.

Galatasaray'ın gol atamayan forveti Babel
Galatasaray'ın gol atamayan forveti Babel
GİRİŞ 07.02.2022 10:22 GÜNCELLEME 07.02.2022 10:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Halil Dervişoğlu'nu yedek soyunduran Torrent'in 87 dakika sahada tuttuğu Babel, oyunda kaldığı süre boyunca hiçbir varlık gösteremedi. 43 kez topla buluşan Hollandalı futbolcunun rakip kaleye çektiği tek şut da kaleyi bulmadı. Babel, 87'de ise yerini Halil'e bıraktı ama genç oyuncu da galibiyeti getirecek performansı gösteremedi.

İkinci yarıdaki ilk şut 90+5'te

Galatasaray, Mart 2019Bursaspor ve Eylül 2014'teki Eskişehirspor maçlarının ardından ilk kez bir lig maçının ilk devresinde en az faul(1) yaptığı karşılaşmayı oynadı. Sarı Kırmızılılar ayrıca maçın ikinci yarısındaki ilk şutunu da 90+5'te Feghouli'nin vuruşuyla atabildi.

YORUMLAR 9
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    Babel iyiydi kafa topu aldı top tuttu ilerde ama kanatta kerem getiriyor topu Babel ceza sahasında değil pas verecek orta yapılacak bir Galatasaraylı yok rakip ceza sahasında sanki yasaklı alan hiç bir gslı oyuncu girmiyor bir de pas asist yapmama kendi gol atma hastalığı var cicaldao ilk yarıda hiç olmayacak bir şut çekti 2 tane net opsiyonu vardı şut çekmesi en son tercih olabilirdi şut çekti Morutan Forvette denenmeli birebirlerde çok etkili ceza sahasında çok verimli olabilir
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci iyi olmasaydı beş yerdik yine
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Halamı Babel?
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs lı futbolcular ilk yarıda bir faul yapmış. Adamlar bakıyor ki bizim Kasım maaşları ödenmedi ama Burak hala transfer yapıyor. Niye mücadele etsinler ki?
    Cevapla
  • Emrah 2 yıl önce Şikayet Et
    Babel napsın knk bu maçta takım topu ayağında tutamadı pozisyon yok
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    babel ikdefa oynamiyo buzamana kadar kac golu var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle