Taylan ve Berkan hayal kırıklığı oldu

Galatasaray'ın orta sahada görev yapan Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu, oynadıkları futbol ile hayal kırıklığı yarattı.

Taylan ve Berkan hayal kırıklığı oldu
Taylan ve Berkan hayal kırıklığı oldu
GİRİŞ 07.02.2022 10:17 GÜNCELLEME 07.02.2022 10:17
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cim Bom'da orta sahada görev yapan Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu, oynadıkları futbol ile hayal kırıklığı yarattı. Özellikle sezon başındaki performansıyla kendisine hayran bırakan Berkan, yaptığı basit hatalar ile tepki çekti. Taylan ise orta sahada top dağıtma konusunda gösterdiği futbolla vasatın üstüne çıkamadı.

Aslan'da 7 eksik

Galatasaray 'da, Alanyaspor maçı öncesinde Muslera, Diagne, Işık Kaan, Fatih Öztürk ve Omar sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı. Elabdellaoui, koronavirüs testi pozitif çıkmasından dolayı karantinada. Mohamed ise Mısır Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele ettiği için şans bulamazken, Gomis de 21 kişilik kadroda yoktu.

YORUMLAR 17
  • way be 2 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık etmeyin aldığınız zaman Türkiye nin en iyi orta sahaları değilmiydi bunlar
    Cevapla
  • haso 2 yıl önce Şikayet Et
    baştan belliydi bu taylandan futbolcu olunmaz. 2lige gidip orda top kostursun. taylanda terimin kazigi olarak Galatasaray'a geçmiş olsun
    Cevapla
  • Serce 2 yıl önce Şikayet Et
    Taylani daha ne diye oynatiyorlar anlamis degilim. Futbolcumu kalmadi?
    Cevapla
  • ali dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bu ligimizde türk oyuncu kontenjanı oldukça bunları oynatmaya mecbur bırakılıyor takımlarımız bir standart getirin ama yabancı sınırı koyarak değil bu nedir 1.lig ayarında oyuncular süper ligde. kendini geliştiremeyen oyuncu tiplerinden bıktık usandık artık kereme bakın takım bitmiş ama buna rağmen üstüne koymaya devam ediyor en azından çabaliyor ne günlere geldik ya galatasarayı nr hale düşürdüler 1 puana razı ve sevinenler ne tenik direktör olur nede ruhsuz futbolcu
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    taylana laf etmeyin yaw o süper ligin pembe panterii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle