Galatasaray'da Inaki Pena güven verdi

Muslera'nın sakatlığı sonrasında kalede İsmail Çipe ve Fatih Öztürk'e şans veren Galatasaray, Pena'nın gelişi sonrasında nefes aldı.

Galatasaray'da Inaki Pena güven verdi
Galatasaray'da Inaki Pena güven verdi
GİRİŞ 07.02.2022 10:07 GÜNCELLEME 07.02.2022 10:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yaşayan efsanesi Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında kalede İsmail Çipe ve Fatih Öztürk'e şans veren Galatasaray, iki isimden de aradığını bulamadı. İsmail ve Fatih'in forma giydiği dönemde Cim Bom, adeta kâbus dolu günler yaşadı. Fakat ara transfer döneminde yoğun bir çaba sonrasında İspanyol devi Barcelona'nın kalecisi İnaki Pena ile anlaşma sağlandı.

Golde hata yapmadı

Sezon sonuna kadar kiralanan 22 yaşındaki file bekçisi, dün Alanyaspor mücadelesiyle birlikte ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Kalesine gelen 5 şutun 4'ünde rakiplerine geçit vermeyen genç eldiven, yediği golde ise hata yapmadı. Yaptığı kurtarışların yanı sıra özellikle geriden oyun kurma becerisi ile ön plana çıkan Pena, performansıyla alkış aldı. (Fanatik)

YORUMLAR 12
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    1 puanı kurtardı. Galatasaray 3’lü hatta 5’li savunma yapmalı defans oyuncularımız çok kötü ama beklerimiz daha da kötü Taylan Berkan yedek kalmalı cicaldao Eric orta ikili olmalı melo selçuk gibi kerem Sağ kanatta Emre Kılınç sol kanatta oynayıp Gomis’i beslemeliler bunu birisi Toreentte göndersin :))
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izle 90 dakika en azından kaleci vardı kalede
    Cevapla
  • ali dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayla adı anıldığında ne hallere düştük barcelona b takımından kaleci geliyor yakışmiyor bu transferler diyenler en azından kaliteli bir kumaşı var alanya maçında kalede ismail olsaydı en az 3 gole buyur geç derdi malesef yetiştiremiyoruz biz futbolcu diğer liglerin b takımlarında neler var neler bizde a kadro çöplerle dolu
    Cevapla
  • Gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray penyayı bonservisye almalı sezon sonunda , muslera çaykur rize maçında sakatlanıp sezonu kapatmıştı ondan sonra eski muslera olamadı bu sezonda luyundamayla çarpıştı sakatlandı muslera iyi kaleci ama şansızlıklar yaşadı gelecek sezona penyanın bonservisi alınmalı .
    Cevapla
  • Tuana 2 yıl önce Şikayet Et
    Bonservisi ni alamayiz ki Barcelona nin yedek kalecisi olacak
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İsmail e 10 maç fatihe 1 maç birde ona da görev verildi de .. pena sağlam kumaş gözüküyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle