Diagne'nin sözleşmesi feshedildi!

Galatasaray, sakatlığı sebebiyle en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacak Mbaye Diagne sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Diagne'nin sözleşmesi feshedildi!
Diagne'nin sözleşmesi feshedildi!
GİRİŞ 07.02.2022 11:22 GÜNCELLEME 07.02.2022 23:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. Mbaye Diagne, "Gervinho modeli"ni kabul etti. 

Sarı-kırmızılı kulüp, yabancı kontenjanını açmak için Diagne'nin sözleşmesini sezon sonuna kadar fesih ederek 1 yabancı oyuncu kontenjanını kullanmak istiyor. Galatasaray, özellikle transfer gündeminde olan Robson Reis'i transferini bitirmek isteyor. Transferler olmadığı takdirde Omar'ın lisansının çıkarılması gündemde olacak.

YORUMLAR 16
  • zekibey 2 yıl önce Şikayet Et
    Takım tranfer yaparken kulübün anahtarını da verecekler..Nasil olsa kendi ceplerinden para cikmiyor
    Cevapla
  • Erkan Dastan 2 yıl önce Şikayet Et
    Beceriksiz yönetim Galatasaray felakete sürüklüyor.Yardımcı antrenör ile Galatasaray düzlüğe çıkamaz.Okan Buruk yada Bülent Korkmaz gelseydi farklı şeyler konuşur olurduk
    Cevapla
  • Rindali.cihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun bakalım en iyisi bu gerek inşallah kendine kulüp bulup gider jagler babel feguli İsmail artık bunları kulüpte tutmak bir ahmaklıktır
    Cevapla
  • Bayrak 2 yıl önce Şikayet Et
    Devam transfere devam,durmayın sakın,daha çok transfer,daha çok transfer,nasıl olsa hesap soran yok,parayı nereden buldun yada bulacan diyen yok.Denetleyen yok,çiftlik gibi,herkes istedi gibi at koşturuyor.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kurtardık seneye sözleşme imzalama şartı ile kabul etti. 1 sene daha bizde maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle