Galatasaray tişörtüyle paylaşım yapınca takımdan gönderildi!

Spor Toto 2. Lig ekibi Eskişehirspor, spor salonunda Galatasaray tişörtüyle çalışırken paylaşım yapan altyapı oyuncusu Egehan Has'ın kulüple ilişiğinin kesildiğini açıkladı.

Galatasaray tişörtüyle paylaşım yapınca takımdan gönderildi!
Galatasaray tişörtüyle paylaşım yapınca takımdan gönderildi!
GİRİŞ 03.02.2022 10:02 GÜNCELLEME 03.02.2022 10:02
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor, Galatasaray tişörtüyle Spor salonunda çalışırken yaptığı paylaşımlar sebebiyle altyapısında forma giyen kaleci Egehan Has'ın kulüple ilişiğini kesti.

Eskişehirspor'dan yapılan açıklamada, "Eskişehirsporumuz altyapı oyuncularından Egehan Has'ın özel bir spor salonunda başka bir takım tişörtüyle sosyal medya hesaplarında paylaşım yapması sebebiyle kulübümüzle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadeleri kullanıldı.

Egehan Has'ın sosyal medya profilinde 2020 yılından PSG kıyafetiyle basketbol oynarken yaptığı bir paylaşım da bulunuyor.

GALATASARAY TARAFTARI HAREKETE GEÇTİ

Eskişehirspor'un yollarını ayırdığı genç kaleci Egehan Has için Sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada harekete geçti. Kulübe mesajlar gönderen taraftarlar, Egehan Has'ın altyapıda kazandırılması için kampanya başlattı.

İşte oyuncunun o paylaşımı:

YORUMLAR 36
  • Belki 2 yıl önce Şikayet Et
    Aklıma gedson geldi o da böyle Galatasaraylı paylaşımlar yapıyordu. Gedson gençlere örnek olmuş gibi gözüküyor bu oyuncuda bunu taktik olarak kullanabilir belki stratejiyse eğer bir de tutarsa Hemen Beşiktaş alabilir
    Cevapla
  • Holiganyönetim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kulüple ilişik kesme çok abartılı olmuş. Belki uyarı yapılsa ve devam etse kısmen anlaşılabilir ama şu haliyle düpedüz GS düşmanlığı ve hazımsızlığı gibi duruyor maalesef.
    Cevapla
  • marcao 2 yıl önce Şikayet Et
    kulüp haklı belki ali koç a satacaklar olurmu öyle şey
    Cevapla
  • Madam 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle kompleks ve sacmalik..tabi gs dusmanligi da var..psg formasi giyince bir sey yok gs tisortu giyince ilisik kesme...
    Cevapla
  • Vatandaş spor 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yanlış bir şey bu nedir böyle arkadaş hiç mi hoşgörü kalmadı.. Birincisi aynı liğ de değil takımlar ikincisi daha alt yapışa çok genç bir arkadaşımız.. Biraz müsamahalı olmalı büyükler.. Sanki düşman takım forması.. Yazık gerçekten çok yazık bu zihniyete..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle