Galatasaray'a, Antalya'da "Fatih Terim" mesajlı karşılama

Alanyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, kamp için Antalya'ya geldi. Havalimanında takımı karşılayan taraftarların bazıları, "İmparator Fatih Terim" ve "Ey ruh neredesin? Bize eski Cim-Bom'u verin" yazılı döviz taşıdı.

Galatasaray'a, Antalya'da "Fatih Terim" mesajlı karşılama
Galatasaray'a, Antalya'da "Fatih Terim" mesajlı karşılama
GİRİŞ 01.02.2022 19:21 GÜNCELLEME 01.02.2022 19:21
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatı süren ve 15'inci sırada yer alan Galatasaray, ligin 24'üncü haftasında pazar günü karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıkları için Antalya'ya gitti.



Kafileyi taşıyan uçak, akşam saatlerinde Antalya Havalimanı'na iniş yaptı. Takımı havalimanında az sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent'e ilgi gösterdi.

Bazı oyuncular ise taraftarların uzattığı formalara imza atarak hatıra fotoğrafı çektirdi. 



FATİH TERİM MESAJI

İki taraftarın ise ellerinde "İmparator Fatih Terim" ve "Ey ruh neredesin? Bize eski Cim-Bom'u verin" yazılı dövizler taşıdığı görüldü.




Kamp kadrosunda sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma dahil olan ve dün sözleşme imzalanan İspanyol kaleci Inaki Pena da yer aldı.

Galatasaray, pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını Kundu'da konaklayacağı otelin sahasında gerçekleştirecek.

YORUMLAR 30
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erman Turoğlu'nun Galatasaray ile alakalı bazı iğnelemeleri vardı. Hakikaten adam doğruyu söylüyormuş. Galatasaray'daki mesele öyle takım başarılı olsun gibi bir dert değil. Bu futbol işinden, yani oyuncu alış verişi işinden hangimiz daha çok para araklarız meselesine dönüştüğü için Galatasaray küme düşmemeye oynuyor demişti. Bakıyorum da adam sonuna kadar haklıymış. Bir takım düşünün kulüp başkanı ayrı ve teknik direktörü ayrı şekilde takımın sırtından nasıl zenginleşebileceklerini planlıyorlar. Böyle bir takımdan başarı beklenilebilir mi?
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    La yeterin artık , hâlâ terim diyorsunuz, futboldan hiç mi anlamıyorsunuz.
    Cevapla
  • omer gumus 2 yıl önce Şikayet Et
    takimi sanki market ali kurdu bu gs taraftarida futboldan anlamiyor....
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşuyorsunuz terim galatasaraydır. Geleceği planlıyoruz diye 5 yıllık plan yap al gençleri. Sonra terimi kov yalan ve saçmalık
    Cevapla
  • EREN UTKU 2 yıl önce Şikayet Et
    adam takımı batırdı hala TERiM BUnasıl iş alt yapı üst yapı koymadı gençleri kaçırdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle