Bafetimbi Gomis'in maliyeti belli oldu!

Galatasaray eski golcüsü Bafetimbi Gomis ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Fransız golcünün maliyeti belli oldu.

GİRİŞ 31.01.2022 09:34 GÜNCELLEME 31.01.2022 22:03
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray, eski golcüsü Bafetimbi Gomis ile yeniden kavuştu. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra gittiği Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Fransız golcü ile sarı kırmızılılar 1.5 yıllığına anlaştı. Diagne’nin sakatlığı, Halil’in beklenen performansı sergileyememesi sonrasında devre arasında takviye için düğmeye basan Cimbom, Gomis ile gol krizini gidermeyi amaçlıyor. Ayrıca genç kadroya G. Saray’da şampiyonluk yaşamış, hem sahada hem de kenarda ‘lider ve ağabey’ olarak Gomis’i entegre etmek isteyen yönetim de bu transferle hedefine ulaştı.

Düğümü bonuslar çözdü

İlk olarak Gomis’e 1.5 yıllığına 1.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray’dan, Fransız golcü 2.5 milyon Euro istemişti. Sarı kırmızılılar önerdiği rakamda taviz vermeyip sakin kalırken 4 gün süren pazarlıkların ardından anlaşma ‘bonuslar’ ile sağlandı. 36 yaşındaki futbolcu ile Galatasaray ‘başarı odaklı’ bir sözleşmeye imza atacak. Gomis ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 sezonluk sözleşme imzalanacak. Buna göre Gomis, ligin 2. yarısı için Galatasaray Kulübü’nden 650 bin Euro garanti ücret alacak. Fransız golcü, ligin 2.yarısında Galatasaray forması ile 10 gol atarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak.

YORUMLAR 19
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne günlere kaldık yazık
    Cevapla
  • BafeGomis 2 yıl önce Şikayet Et
    #Aslancomeback
    Cevapla
  • atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın ahı gitmiş vahı kalmış ne bekliyrosunuz bu transferden.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu orta saha yapısıyla zor 10 gol atarsın ancak biri çıkıp halili 10 numara pozisyonunda oynatıp işinin gol atmak değil oyunu kurup yönlendirip gol atılmasını sağlamak olduğunu söyler ve halil buna uyarsa bence tekniği ve oyun görüşü bizim ligin üstünde işte o zaman gomis 10 golde atar 15 golde
    Cevapla
  • Tuna Tuna06 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem yorum yapmışınız yüreğinize sağlık. Ama bunu bizim yönetici yada hocalar fark edemiyor işte...
    Cevapla
  • Gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı Gsden göndermek sneijderi göndermek kadar büyük bir hataydı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle