Diagne'nin sözleşmesi feshediliyor!

Galatasaray'da yabancı kontenjanında yer açmak için Mbaye Diagne’nin sözleşmesinin feshedileceği iddia edildi.

Diagne'nin sözleşmesi feshediliyor!
Diagne'nin sözleşmesi feshediliyor!
GİRİŞ 30.01.2022 10:49 GÜNCELLEME 30.01.2022 23:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde hedeflerine ulaşmak, Spor Toto Süper Lig 'de de kötü süreci tersine çevirmek isteyen Galatasaray 'da idareciler rotasını transfer dönemine çevirdi. Sarı-kırmızılılarda mevcut kadroda yer alan tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin feshedileceği öğrenildi.

alatasaray’da Mbaye Diagne’nin sözleşmesi feshediliyor. Sarı-kırmızılılar, ancak nisan ayı içerisinde sahalara dönebilecek olan 30 yaşındaki forvetle anlaşmalı bir fesih gerçekleştirecek.

Kulüplerin, Süper Lig statüsü gereği 14 yabancıdan fazla yabancı futbolcuyu vize ettirememesi nedeniyle çaresiz kalan sarı-kırmızılılar, Mbaye Diagne ile özel bir sözleşme yapacak. Yeni anlaşma, 2023’e kadar olan sözleşmesinin tazelenmesi şeklinde olacak.

Mbaye Diagne’nin kontratının bu şekilde feshedilmesiyle beraber yabancı kontenjanında yer açılacak. 30 yaşındaki santrafor bu sezon Galatasaray formasıyla 23 maça çıktı. Mbaye Diagne bu süreçte rakip fileleri 4 kez havalandırdı. 30 yaşındaki santrafor aynı zamanda 2 asist üretti. (Milliyet)

YORUMLAR 15
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ft de değil suç cengiz o zamanlar genç olduğu için istanbula gelmedi altınorduda kaldı
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    O ft ve şenol güneş olmasaydı türkiyede avrupada başarı getirmiş bir kulüp ve milli takım yoktu
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu söyleyen hamsiler en çok transfer yapan ve para harcayan takım olunca hoş 4 büyükler 1 transfer yapınca kayyum atansın yok öyle dünya
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak elmas galatasaray başkanlığını bırak.
    Cevapla
  • Arif55 2 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul'un 3 buyuk takimina kayyum atansin.Sonra satin gitsin.Hic olmazsa milletin parasini kurtarin.Bankalara iyice coktuler.Yillardir yiye yiye doymadilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle