Nihat Kırmızı: Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, “İyi oynadığımız bir maçtı. Hak ettiğimiz galibiyeti kendi ellerimizle Trabzonspor’a vermiş olduk. Aslında Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik” dedi.

GİRİŞ 23.01.2022 22:25 GÜNCELLEME 23.01.2022 22:58
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında Galatasaray, sahasında Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor karşısında oynadıkları oyun ile galibiyeti hak ettiklerini belirten Kırmızı, “Maalesef çok üzgünüz. İyi oynadığımız bir maçtı. Hak ettiğimiz galibiyeti kendi ellerimizle Trabzonspor’a vermiş olduk. Aslında Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik. Bireysel bir hatadan kaybettik. Galip gelebilirdik. En azından beraberlikle çıkabilirdik. Maalesef yenildik. Takımımızın oyunu çok iyi, takım iyi yolda. Maçın başında takımımızın taraftara gidip bütünleşmesi gerçekten iyi yolduğumuzu, birlik beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi net bir şekilde göstermiş oldu. İyi başladık, iyi oynadık. Yine bazı hakem hataları vardı. Maçın sonlarına doğru yaptığı birkaç bireysel hatadan dolayı goller yedik ve mağlup olduk. Camiamız şunu bilsin, bu arayı iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Hocamızın raporunu değerlendirdik. Buradaki tüm eksiklerimizi gidereceğiz. Bizim için yeni bir döneme çok iyi bir şekilde başlayacağız. Galatasaray, bu ligi en iyi şekilde tamamlayacak ve önümüzdeki yıl şampiyon olmak için elinden geleni yapacak ve yeniden şampiyonluklar yaşayacak” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZIN TEPKİSİNİ HAKLI BULUYORUZ”

Maçın ardından Galatasaray taraftarlarının yönetime karşı gösterdiği tepki ile ilgili de konuşan Kırmızı, “Taraftarlarımız bizi çok iyi destekledi. Haklı olarak galibiyet bekliyorlar. Olmayınca da protestolar oluyor. Bu çok doğal. Futbol, sonuç oyunu. Sonuç alsaydık başka şeyler konuşuyor olurduk. Galibiyet bizim hakkımızdı. Taraftarımızın tepkisini haklı buluyoruz. Hiç merak etmesinler onlara daha büyük sevinçler yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 33
  • crm 2 yıl önce Şikayet Et
    bana samimi gelmedi bu açıklama, 2. yarı trabzonspor yaptığı değişikliklerle orta sahayı ele geçirdi. bu kadar net..
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    güzey oynuyoruz diyor. 90 dk nın 30 dk sı top oynadınız. Siz bu halinizle ne formayı nede süper ligi hak ediyorsunuz. düşünde bu ızdıraptan kurtulun.
    Cevapla
  • Zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz kazanmadiniz. Birinci devre gs iyi oynadi hic bir pozisyonu yoktu, birde bizde gs icin oynayan bir Berat vardi. Berat cikinca ikinci yarida nefes aldirmadi Trabzonspor galatasaraya ve hak ettigi galibiyeti aldi. OKADAR
    Cevapla
  • mücahit 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence güzel yorum. özeleştiri olarak yorumlayın ey trabzonlular.
    Cevapla
  • Bir kere bir iki ?? 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafa ile nasıl yönetici olmuş hayret, siz kaybettiniz için rakip ne oluyor, daha az kaybetmiş mi oluyor. Türk futbolunun bu hallere neden düştüğü belli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle