Nef Stadyumu'nda Burak Elmas'a protesto!

Galatasaray-Kasımpaşa mücadelesini tribünden takip eden sarı-kırmızılıların Başkanı Burak Elmas hiç beklemediği bir protestoyla karşılaştı.

Nef Stadyumu'nda Burak Elmas'a protesto!
Nef Stadyumu'nda Burak Elmas'a protesto!
GİRİŞ 20.01.2022 22:10 GÜNCELLEME 20.01.2022 22:10
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Süper Lig 'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı konuk ederken, Başkan Burak Elmas da kritik mücadeleyi tribünden takip etti. Sarı-kırmızılıların patronu, Aslan'ın Halil Dervişoğlu'yla bulduğu gol öncesinde hiç beklemediği bir protestoyla karşılaştı. 

Nef Stadyumu'ndan, "Yönetim istifa!", "Hakemler doğruyor, Burak Elmas susuyor!" gibi tezahüratlar yükseldi. Elmas, bu protestolar karşısında tepkisiz kaldı, ardından tribünlerden, "İmparator Fatih Terim" tezahüratları yapıldı. Bu protestolardan saniyeler sonra Galatasaray, Halil Dervişoğlu'yla golü buldu. 

YORUMLAR 27
  • GSHakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim büyük ihtimal Uefa Avrupa Ligi maçları başlamadan takımın başında olur.Fatih Hocamız Avrupa Ligi Kupasını Kazanacak ve Kaldıracak.
    Cevapla
  • Hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim bu kadroyu kurdu, son 9 maçında 1 galibiyet aldı. Hala terim diye bağırıyorlar. Büyük başarı.
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terimin gitmesine sevinenler nerde. Resmen Galatasaray'ın ruhu gitti izlediğim en ruhsuz maçtı.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın abim takımı bu hale getiren kişi Fatih Terimin ta kendisidir. Çünkü Fatih Terim teknik direktör müydü? Kulüp başkanı mıydı? Belli değildi. Ahı tutan kişi ise rahmetli Mustafa Cengizdir. Adam kanser hastası canı ile cebelleşiyor. Fatih Terim, adam ile uğraşıyordu. Bak sayın abim ben Galatasaraylı değilim fakat takımı bu hale getiren kişi bizzat Fatih Terimin kendisidir. Yani kısaca sizi vezirde eden rezil de eden kişi Fatih Terimdir.
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'e ihanetin bedeli
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımıda ruh yok artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle