Albayrak: Nasıl bu hale geldik inanamıyorum

Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, "Bir golle kaçırdığımız şampiyonluk sonrası nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Bizim bıraktığımız Galatasaray maalesef ortada yok." dedi.

Albayrak: Nasıl bu hale geldik inanamıyorum
Albayrak: Nasıl bu hale geldik inanamıyorum
GİRİŞ 19.01.2022 09:53 GÜNCELLEME 19.01.2022 17:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray 2. Başkanı olarak 3 sezon görev yapan Abdurrahim Albayrak sessizliğini bozdu. Aralık ayında hayatını kaybeden başkan Mustafa Cengiz'le birlikte sarı-kırmızılı kulübü yöneten Albayrak, pazartesi gecesi Twitter'daki sohbet odasına katılıp önemli tespitlerde bulundu.

İşte Albayrak'ın açıklamaları:

BENİ İHRAÇ ETMEK İSTEDİLER

Bir golle kaçırdığımız şampiyonluk sonrası nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Çok üzgünüm. Bizim bıraktığımız Galatasaray maalesef ortada yok.

Geçen sene çok eleştirildim ama Mustafa Cengiz'i yalnız bırakamazdım. Hiç unutmam, Mustafa Başkan ameliyattan sonra narkoz etkisindeyken 'Galatasaray'da bir sorun var mı?' diye sormuştu.

Bu kadar emek verdiğim yerden beni ihraç etmek için Disiplin Kurulu'na verdiler. Benim Galatasaray'a hâlâ borcum var. Ben Galatasaray'a aşığım.

ZENGİNLER UZAKLAŞIYOR

Galatasaray 2. Başkanı olarak geçen sene para bulmak için herkesi arıyordum. 150 bin dolar olan locayı sıcak para olsun diye 5 yıllığına kiraladım. Zengin Galatasaraylılar, kulüpten uzaklaşıyor.

Burak Başkan bir şeyler yapmak istiyor, elinden geldiği kadar çabalıyor ama bir yerde bir şeyler eksik.

Yönetimde olmasam da yönetime destek olmalıyız. Galatasaraylıyım diyen herkes Galatasaray'a el uzatmalı. Başka Galatasaray yok! Kasımpaşa karşılaşmasında da son sesimizle yine takımımızı destekleyeceğiz.

YORUMLAR 12
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bu vaziyete geldiniz şimdiye kadar yapılan transferler her takımın almak istediği futbolculardı ama siz tarihten ders almadınız (yıllar önce terimi getirip istediği tüm futbolcuları aldınız baliçdi filipe ydi vs.. sonuç bir ton para kasadan çıktı terimde pılını pırtısını topladı gitti) o zamanda borç batağına saplandınız şimdi de ve hala terim diyenler var beş yıl daha kendinize gelemeyeceksiniz rahmetli M. Cengiz boş bir insan değildi her şeyi görüyordu ama görmek istemeyenler şimdi ah vaha düşmüş
    Cevapla
  • Çalkao 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu falcao denilen şahıs ile başlasak o zaten şöyle en az 3 4 sene yeter, şimdiki oyuncuların ücretleri alımı konusunda. Üzerine de hakem desteği kesilmesi gs yi bu durumlara getirmesi çok da, ama çoook da normal.
    Cevapla
  • Albayrak 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden maçlarda para şike işte gürsoy işte diye bağırırdık
    Cevapla
  • Gss 2 yıl önce Şikayet Et
    O zaman maç masa başında kazaniliyordu şimdi sahada kazanılıyor fark burda.
    Cevapla
  • Saadettin PEKER 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim size ve rahmetli Cengiz başkana ihanet etti. Şimdi bakıyorum da bazı taraftarlarımız Fatih Terim in hatalarını görmek istemiyorlar. İhanet edersen , ihanete uğrarsın. Galatasarayı çalıştıran hiçbir teknik direktör Galatasaray başkanından üstün göremez. Çok sevdiğim halde Fatih hoca kötü bir enkaz bıraktı. Taylan, Diagne, Emre Kılınç,Ömer,İsmail Çipe, Halil Dervişoğlu, Berkan,Babel ve Feguli acil gönderilmeli. Galatasarayımız rahmetli Cengiz başkanı ve Abdürrahim abiyi çok arayacak. Saygılarımla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle