Kaleci operasyonu! Sergio Rico için temaslar sıklaştırıldı

Galatasaray, Muslera'nın yokluğunda kaleyi devretmek için arayışları hızlandırırken, PSG'nin yedek file bekçisi Sergio Rico'nun kiralanması gündeme geldi.

Kaleci operasyonu! Sergio Rico için temaslar sıklaştırıldı
Kaleci operasyonu! Sergio Rico için temaslar sıklaştırıldı
GİRİŞ 18.01.2022 12:14 GÜNCELLEME 18.01.2022 13:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başkan Burak Elmas yönetiminin en çok tartışılan isimlerinden Işıtan Gün, çok konuşulacak bir operasyona başladıklarının sinyallerini verdi. Sarı- Kırmızılı yönetici, takımın 6 veya 9 numaradan önce bir kaleciye ihtiyacı olduğunu belirterek, sezon sonunda Muslera ile yolları ayırmayı düşündüklerini ifade etti.

Işıtan Gün'ün dile getirdiği bu proje, taraftarların büyük tepkisini çekerken, bir süredir devam eden kaleci arayışının geçici değil, kalıcı çözüm olarak düşünüldüğü ortaya çıktı. Galatasaray cephesinde bu plan doğrultusunda en ciddi olarak görüşülen isim de Sergio Rico... PSG'nin yedek kalecisi, ara transfer için Mallorca ile görüşse de Sarı-Kırmızılılar satın alma opsiyonlu kiralama formülü için temasları sıklaştırdı.

Son kararı Rico verecek

1.95 boyundaki İspanyol kaleciyi ikna etmek üzere Aslan'ın yeni hocası Domenec Torrent'in devrede olduğu da gelen haberler arasında. Transferde PSG açısından herhangi bir sorun olmadığı, kararı 28 yaşındaki file bekçisinin vereceği bildirildi. Ülkesinde daha önce Sevilla forması giyen ve 1 kez de İspanya Milli Takımı için ter döken Sergio Rico, 2020-2021 sezonunun başında 6 milyon Euro'ya PSG'ye imza atmıştı. Son gelişmelerin ışığında, Sarı-Kırmızılılar'ın Rico'yu sezon sonuna kadar kiralayıp, yaz döneminde de bonservisini alarak, Muslera ile yolları ayırmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

YORUMLAR 9
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Işıtan gün’ün menajerlik işleri baya bi açıldı. Önce Hoca olmayan adamı hoca diye getirdi, şimdi Chelsea’de 1senede 3maç kadroya girebilen adamı sonra psgnin yedek kalecisi, bakalım daha hangi yedekleri toplayacak. Genel kurul bu yönetimi düşürmezse bunlar bu takımı 3senede 3.lige düşürürler.
    Cevapla
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet Muslerada misyonunu doldurdu teşekkür edip yollar ayrılıcak zaten bu sene PSV maçından beri çok formsuz
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen Muslera'nın yanına iyi bir yedek hatta muslerayi da yedek bırakabilecek bir kaleciyi daha sezon başında almazsan olacağı bu. Taraftar seni tabi istifaya çağırır.
    Cevapla
  • T d 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru bir transfer.gs ye kaleci lazim
    Cevapla
  • Rindali.cihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bencede en iyisi artık muserayi beklemeden bir an önce kaleyi teslim edecek bir kaleci tirasfer etmek İsmail cipe fatih uzturk ten bir an önce kurtulması lazım buna bağlı babel feguli jagler luyundama yedlinde kurtulması lazım GS ya faydası olmayan kimseye boşuna para vermemek lazım genç takimda tecrübe kazandıran gençleri atakima kazandırması güzel oyun kurucusu bir orta saha ve ileride gol atmasını bilen bir santrafor alması şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle