Galatasaray'da Olimpiu Morutan krizi

Galatasaray'da Olimpiu Morutan krizi! FCSB Başkanı Gigi Becali, Galatasaray'ın Olimpiu Morutan'ın bonservisi için ilk taksiti yatırmadığını açıkladı.

Galatasaray'da Olimpiu Morutan krizi
Galatasaray'da Olimpiu Morutan krizi
GİRİŞ 17.01.2022 16:54 GÜNCELLEME 17.01.2022 16:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray sezon başında 3,5 milyon euro karşılığında FCSB'den transfer ettiği Olimpiu Morutan'ın bonservisinin ilk taksitini hala ödemeyince kriz çıktı. Rumen ekibinin başkanı Gigi Becali, "Türkleri FIFA'ya vermek istemiyorum" dedi ve Galatasaray'dan 700 bin euroluk ilk taksiti bir an önce yatırmasını istedi.

GIGI BECALI: GALATASARAY KASIM AYINDA BİZE 700 BİN EURO ÖDEMEK ZORUNDAYDI

Romanya'dan ProSport'a konuşan Gigi Becali, "Galatasaray'dan şu ana kadar hiç para alamadım. İlk taksitimi bir an önce tahsil etmek istiyorum. Türkleri FIFA'ya vermek istemiyorum. Onları yapması gerekenleri biliyorlar." dedi. Becali, "Kasım ayında 3.5 milyon euronun ilk taksiti olan 700 bin euroyu ödemek zorundaydılar." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

OLIMPIU MORUTAN'IN BONSERVİSİNİN ÖDEME TAKVİMİ

Haberin detayında Galatasaray'ın 10 Kasım 2021'de 700 bin euro, 10 Mart 2022'de 750 bin euro, 10 Eylül 2022'de 900 bin euro ve 10 Ocak 2023'te 1.15 milyon euro ödemesi gerektiği yer aldı.

600 BİN EURO BONUS DA ÖDENECEK

Bu ücretlerin dışında Morutan'ın Galatasaray formasıyla 15 resmi maça çıktığı için 600 bin euro daha bonus ödeneceği kaydedildi.

YORUMLAR 21
  • Rindali.cihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim gitti arkasında büyük bir harabe yıkık bıraktı bir an önce bunlardan kurtulması lazım üzelikle kurtulması gereken jagler babel feguli asasuca luyundama İsmail fatih yedlin gunderin altyapıda takviyeler yapın bunlardan daha iyi randıman alacaktır adam kulüpte oturup parasını tıkır tıkır alıyor hiç umurunda değil GS kümeye düşme noktasında acilen bir kaleci bir ortasaha bir de santrafor alması lazım gerisi gelir zaten
    Cevapla
  • Ula bi 2 yıl önce Şikayet Et
    Karar verin bu basarısız takımı terim kurdu. Herkes terimciyd noldu simdi. Millet hasta olmuş farkında değil tavsiyem eyi bi psikolağa gidin
    Cevapla
  • Hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    Bedava yunus varken buna o paraları verdiren kişi kimdir? Tabi ki imparatore Grande terim.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'in lafıyla transfer yaparsan olacağı buydu.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yonetım neyı duzgun yapıcak ole koltukta oturmaya bende otururum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle