Atletico Madrid'den Kerem Aktürkoğlu için teklif!

İspanyol basını, İspanyol devi Atletico Madrid'in, Kerem Aktürkoğlu için Galaatsaray'a teklifte bulunduğunu duyurdu.

Atletico Madrid'den Kerem Aktürkoğlu için teklif!
Atletico Madrid'den Kerem Aktürkoğlu için teklif!
GİRİŞ 16.01.2022 20:09 GÜNCELLEME 16.01.2022 20:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon performansıyla Galatasaray'ın en çok konuşulan ismi oldu. Gerek A Milli Takım'da gerek Galatasaray formasıyla başarılı oyunuyla dikkat çeken genç yıldız, Avrupa takımlarının gözdesi konumuna geldi.

Yıldız oyuncu 3 Aralık 2021'de Galatasaray ile 5 yıllık yeni mukavele imzaladı. Başkan Burak Elmas'ın açıkladığı üzere sözleşme 2025-2026 sezonun sonuna kadar geçerli olacak ve anlaşmada çıkış maddesi olmayacak.

Yeni teklif 14 milyon Euro

23 yaşındaki futbolcu, Fransa'dan Lyon, Almanya'dan Wolfsburg, İngiltere'den Brentford'un göz hapsinde. İspanyol basını Kerem Aktürkoğlu için Atletico Madrid'in yaptığı son teklifi duyurdu. İspanyol basınında yer alan habere göre İspanyol devi, başarılı kanat oyuncusu için 14 milyon euroyu gözden çıkardı.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt, Atletico Madrid iddialarını yalanlamadı. La Liga devinin sarı-kırmızılı yönetimle masaya oturup transfer için anlaşma sağlayacağı ileri sürüldü.

Milli futbolcu bu sezon tüm kulvarlarda 27 maçta forma giydi. 6 gol, 5 asistlik performansıyla 11 gole direkt katkı yaptı.

YORUMLAR 15
  • MEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    hemen saTIN
    Cevapla
  • türk 2 yıl önce Şikayet Et
    kerem avrupa da olsaydı rahat 50 m euro ederdi.
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Avrupada?
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da sıradan futbolculara bile 40-50 milyon euro verilirken bize gelince 10-15 milyon,göndermesek daha iyi.Zaten gitse de iki sezon sonra geri gelir her türk futbolcu gibin.
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Kerem sörloth gibi. 1 sene önce tff 3.ligden geldi. Geçen sene kereme "1 sene sonra 14 milyon Euro ya seni alacağız" deseler belki de bu kadar iyi olamayabilirdi.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    En az 25 milyon istenmeli.
    Cevapla
  • vgff 2 yıl önce Şikayet Et
    felix + correa+ oblak olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle