Burak Elmas'tan Işıtan Gün açıklaması!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sosyal medyada geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepki çeken Işıtan Gün hakkında flaş ifadeler kullandı.

Burak Elmas'tan Işıtan Gün açıklaması!
Burak Elmas'tan Işıtan Gün açıklaması!
GİRİŞ 15.01.2022 17:18 GÜNCELLEME 15.01.2022 18:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sosyal medyada geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepki çeken Işıtan Gün hakkında flaş ifadeler kullandı.

İşte o paylaşım:

"Kabul etmemiz mümkün değil. Yönetim kurulu üyemiz Sayın Işıtan Gün konu hakkında gereken açıklamayı yapacaktır."


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Işıtan Gün ise  "Bu ifadelerin neden bugün araştırılıp ortaya çıkartıldıklarını biliyorum. Ancak bu durum yapmış olduğumu mazur göstermez. Bugünden geriye baktığımda önemli bir hata olarak gördüğüm bu ifadeler için kamuoyundan özür dilerim." dedi.

YORUMLAR 15
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs başkanı kebapçı Selo olsun
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir ay once yorum yazmistim bu isitan gun piyon birilerinin adami diye ince biyikli adamlar hep sinsi olmustur ve birilerine hizmet ederler galatasaray yorumculari medyasi uc maymunu oynuyor bu kadar dibe batmis durumda bu kulup utanmaz adam ozru kabahatinden buyuk cakalin
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    adamsın başkan efsane terimi yedin bizim için artık 2. kebapçı selo sensin ...işitanı falan kov boşver.. tek kal.. 20 yıl yönet gs yi
    Cevapla
  • Eflatun 2 yıl önce Şikayet Et
    Attığı tweetlerde yazdığı gibi, Kirli sakala dahi tahammül edemeyecek kadar islam düşmanı bu ışıtan, tanıyanlar bilir. Sanmıyorum ama Bakalım başkan istifasını alabilecekmi?
    Cevapla
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan bir şey olmaz tam bir chp yönetimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle